Βραβεύτηκε και η ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ. για τον "άοκνο εθελοντισμό" της από την Π.Ε. Ξάνθης

Ο Πρόεδρος, Κυριάκος Πανταζίδης (SV7OWK)   το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου της ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ευχαριστούν και συγχαίρουν την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Κουρτίδη και τον Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ κ. Χαράλαμπο Ευστρατίου για την τιμητική Βράβευση του Συλλόγου, με αναμνηστική πλακέτα, την οποία παρέλαβε το αρχαιότερο μέλος της ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ., ο Δάσκαλος του συλλόγου,  Χαράλαμπος Πλατσής (SV7BAY), για την προσφορά και  τον άοκνο  εθελοντισμό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16η Ιουνίου 2022 στις 19:00 στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» και όλοι οι Ξανθιώτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια άρτια διοργάνωση.

Ο Μπάμπης Πλάτσης αναφέρθηκε επιγραμματικά στις δράσεις του συλλόγου, ευχαριστώντας όλα τα μέλη που επί δεκαετίες αγωνίζονται εθελοντικά στην αποκατάσταση των επικοινωνιών, όταν αυτό είναι απαραίτητο, καθώς και στις ασκήσεις  που πραγματοποιούνται σε συνθήκες ανάγκης σε τακτά διαστήματα ώστε να υπάρχει διαρκής ετοιμότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά