Σταδιακή αποκατάσταση του οδοστρώματος στα έργα του Φυσικού Αερίου

Συνεχίζονται οι προσπάθειες αποκατάστασης του οδοστρώματος, σε πολλά σημεία στην Ξάνθη, από τους εργολάβους του Φυσικού Αερίου, έχοντας σταματήσει τη διάνοιξη νέων οδεύσεων και επικεντρώνοντας στην αποκατάσταση.

Είναι απολύτως αυτονόητο, παρά τις όποιες τεχνικές δυσκολίες παρουσιάζονται, η διάνοιξη και άμεση αποκατάσταση των οδεύσεων σε μικρά τμήματα, καθώς οι εκτεταμένες οδεύσεις χωρίς αποκατάσταση σε ολόκληρη την Ξάνθη είχε τα γνωστά δυσμενή αποτελέσματα, για την ασφάλεια των πολιτών και τη λειτουργικότητα των δικτύων αποχέτευσης ομβρίων υδάτων του Δήμου Ξάνθης 

 

Τα εκτεταμένα έργα οδεύσεων Φυσικού Αερίου στην Ξάνθη δημιούργησαν πλήθος έντονων προβλημάτων, με τις ισχυρές βροχοπτώσεις στην περιοχή και η μεταφορά φερτών υλικών από τα ορύγματα του Φυσικού Αερίου είχε δυσμενείς επιπτώσεις στις σχάρες και στα δίκτυα αποχέτευσης όμβριων υδάτων της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης.

Παράλληλα συνεργεία της ΔΕΥΑΞ, εργάζονται καθημερινά για την απομάκρυνση των φερτών υλικών από τις σχάρες και τις εισόδους των δικτύων.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Τοπικά