Κ. Κουρτίδης: Στοχεύουμε σε πολλές και μεσαίου μεγέθους εκδηλώσεις ώστε όλο τον χρόνο να έχουμε πληρότητα στις υποδομές φιλοξενίας της περιοχής μας.

Για τον ποδηλατικό αγώνα και αγώνα διάθλου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 στο Λυκοδρόμιο Ξάνθης, μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης. 
 
Ο κ. Κουρτίδης δήλωσε από την παρουσία του στο Λυκοδρόμιο ότι «προβάλαμε την Ξάνθη ως μέρος εναλλακτικού τουρισμού, ήταν όλα οργανωμένα και τακτοποιημένα, ήταν πολύ όμορφα και φιλόξενα».
 
«Η περιφέρεια στηρίζει και άλλες δράσεις όπως τη συναυλία του καλλιτέχνη Χρήστου Θηβαίου που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Σταυρούπολης στις 16 Ιουλίου», συμπλήρωσε.
 
Επιπλέον, ανέφερε ότι «φωτίστηκαν τα βράχια στα Τέμπη του Νέστου, με απώτερο σκοπό να προβάλλουμε την περιοχή μας ως τουριστικό προϊόν».
 
Εκδηλώσεις με μέγεθος που συμφωνεί με τις υποδομές της Ξάνθης
«Προσπαθούμε σαν Περιφέρεια, να κάνουμε πολλές, πυκνές , μικρού και μεσαίου μεγέθους εκδηλώσεις, ώστε να έρχονται διαρκώς  τουρίστες, που να τις «αντέχουν» οι υπάρχουσες υποδομές της περιοχής μας, ώστε τα οφέλη μας να είναι πολλαπλάσια διευρύνοντας τον χρόνο, τις ημέρες διαμονής των φιλοξενούμενων  και αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα και τη σταδιακή αύξηση των καταλυμάτων και όλων των υποδομών μας», κατέληξε.
 
Ακούστε τι δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά