Μ.Τσέπελης: Επανήλθε η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής και την αγκάλιασε όλη η Ξάνθη

 
 
O Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατράχων Ξάνθης κ. Μιχάλης Τσέπελης φιλοξενήθηκε στην ενημερωτική εκπομπή τα «Νέα της Πόλης» στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης με τον Τηλέμαχο Αρναούτογλου, όπου μίλησε για την 11η ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής.
 
Η 11η ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής διεξάχθηκε στην πόλη της Ξάνθης, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αρκετού κόσμου. 
 
Το τριήμερο 19 με 21 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν δωρεάν μουσικές εκδηλώσεις στην πόλη της Ξάνθης με συμμετοχή μουσικών σχημάτων από την Θεσσαλονίκη, την Καβαλά αλλά και την Ξάνθη.
 
Ο κ. Τσέπελης ευχαρίστησε θερμά τους επιχειρηματίες εστίασης της πόλης της Ξάνθης που «αγκάλιασαν» αυτήν γιορτή και την στήριξαν, συνδράμοντας οικονομικά για την διεξαγωγή της.
 
«Το κοινό αγκάλιασε τους καλλιτέχνες σε αυτή την μουσική γιορτή. Πέρσι η 10η ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής πραγματοποιήθηκε με live streaming, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.
 
Φέτος διεξάχθηκε κανονικά, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας του covid-19. Ήταν ένα βήμα επιστροφής στην κανονικότητα. Ευελπιστούμε την επόμενη χρονιά τα πράγματα να είναι καλυτέρα», επεσήμανε ο κ. Τσέπελης.
 
Τέλος, δήλωσε ότι «η νέα γενιά θα αλλάξει ως προς το καλύτερο την πόλη μας στον τομέα του πολιτισμού», ενώ ταυτόχρονα ανέφερε ότι υπάρχουν πολλές και νέες ιδέες για το 2023.
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά