Π.Μπαρδάκης: Κερνάμε Βότκα Μολότοφ και πολλά δωρεάν απεριτίφ για παιδιά…

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάνδρας κ. Παναγιώτης Μπαρδάκης, φιλοξενήθηκε στην  ενημερωτική εκπομπή «Τα Νέα της Πόλης» στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης με τον Τηλέμαχο Αρναούτογλου, όπου παρουσίασε το «JULY ΦΕΣΤ».

Όλες οι εκδηλώσεις προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ, απορροφώντας ο Σύλλογος της Μάνδρας το οικονομικό κόστος.

-Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 20:00 : Παρουσίαση του παραμυθιού «Βεν, οι περιπέτειες μιας θαρραλέας πάπιας»

-Κυριακή 3 Ιουλίου στις 10:30 στην παραλία της Μάνδρας: Messy play, σκυταλοδρομία, δημιουργικά πρότζεκτ και color wars

-Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 21:00 Το Θεατρικό έργο "Βόμβα Μολότοφ" από το εργαστήρι "Ανατολικά του Νέστου"

«Το JULY ΦΕΣΤ θέλουμε γίνει ένας θεσμός στον οικισμό της Μάνδρας στην Ξάνθη. Επίσημα, σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022, ξεκινάει στην βιβλιοθήκη της Μάνδρας με την βοήθεια του βιβλιοπωλείου Πυργελή και  προσκεκλημένο τον κ. Γιώργο Λυμπέρη, ο οποίος θα παρουσιάσει το παιδικό βιβλίο του με τίτλο «Βεν, οι περιπέτειες μιας θαρραλέας πάπιας», δήλωσε ο κ. Μπαρδάκης.

«Τα παραμύθια δεν σημαίνει ότι δεν είναι και για τους μεγάλους. Αυτά κρύβουν τρομερά μηνύματα και πολλές μεγάλες αλήθειες», συνέχισε.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει 16 εκδηλώσεις μέσα στον μήνα Ιούλιο.

 Την Κυριακή 3 Ιουλίου, μάλιστα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα διεξαχθούν στην παραλία της Μάνδρας, σκυταλοδρομίες, αθλοπαιδιές και color wars. 

Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν, το κόστος τους το επιβαρύνεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνδρας, και απευθύνονται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες. Και αυτό, διότι  «ο πολιτισμός είναι ανοιχτός και η πόρτες του συλλόγου μας ανοιχτές για όλους», χαρακτηριστικά σημείωσε,  ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάνδρας που τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 21:00 θα παρουσιαστεί στο κοινό ΔΩΡΕΑΝ  η παράσταση «Βότκα Μολότοφ» από το θεατρικό εργαστήρι «Ανατολικά του Νέστου» που τη Δευτέρα και την Τρίτη που μας πέρασε την παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατρόφιλοι στο Θερινό Θέατρο του Δήμου Ξάνθης με εξαιρετική επιτυχία.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου

Ο κ. Παναγιώτης Μπαρδάκης αποκάλυψε ότι στοχεύουν στην Πανσέληνο στις 12 Αυγούστου, να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη εκδήλωση,  στη ρηχή παραλία της Μάνδρας που αποδεικνύει τα προτερήματά της, κατά τη διάρκεια της θερινής σεζόν, δίνοντας τη δυνατότητα σε οικογένειες και μικρά παιδιά να απολαύσουν με ασφάλεια, παιχνίδια σε χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα αμμουδιάς και θάλασσας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά