Τάσος Θεοδωρίδης: Η υπερπροπάθεια των υπαλλήλων της καθαριότητας έφερε αποτέλεσμα.

Μπροστά σε ένα ‘βομβαρδισμένο’ τοπίο βρέθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής τα συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης, υπογράμμισε μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου, Τάσος Θεοδωρίδης.

Το σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας και κυρίως η γνωστή ‘παραλία’ ήταν κυριολεκτικά καλυμμένα από απίστευτες ποσότητες σπασμένων μπουκαλιών και σκουπιδιών πάσης φύσης. Η ίδια εικόνα επικρατούσε το βράδυ της Κυριακής και στην περιοχή του κολυμβητηρίου, στο πάρκο του Λιμνείου.

Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας με ολονύκτια εργασία των συνεργείων, το κέντρο της πόλης είχε ευπρεπιστεί και ξεκίνησε, με την συνδρομή και των υπαλλήλων του τμήματος πρασίνου, η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους περιφερειακούς δρόμους της πόλης.

Το βράδυ όμως της ίδιας ημέρας το σκηνικό επαναλήφθηκε  στο περιαστικό άλσος , με σπασμένα γυαλιά και σκουπίδια από άκρη σε άκρη, με αποτέλεσμα τα συνεργεία καθαριότητας και πρασίνου να σπεύσουν άμεσα προς αποκατάσταση του χώρου.

Η υπερπροσπάθεια των υπαλλήλων της υπηρεσίας χαιρετίστηκε από τον αντιδήμαρχο, ο οποίος για μια ακόμη φορά υπενθύμισε την αποψίλωση της υπηρεσίας από έμψυχο δυναμικό αφού οι συνταξιοδοτήσεις των τελευταίων ετών απαγορεύεται –ελέω μνημονίου- να αντικατασταθούν με νέες προσλήψεις.

 

Tasos Theodoridis 20.3.2013 by Radio899 on Mixcloud

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτικά