Ο Δήμαρχος Ξάνθης ευχαριστεί φορείς, συλλόγους, ΜΜΕ και πολίτες για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2013

Μετά το πέρας των “ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ- ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013”, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην διοργάνωση και πραγματοποίηση των εν λόγω εκδηλώσεων σε μία πραγματικά δύσκολη περίοδο για τον τόπο μας αλλά και για  όλους μας.

Εκφράζω την συγκίνηση αλλά και την ικανοποίησή μου, που καταφέραμε όλοι μαζί, μετά από μεγάλη προσπάθεια, να πραγματοποιήσουμε για 48η χρονιά τις  γνωστές στο πανελλήνιο και όχι μόνο, Θ.Λ.Ε - Ξανθιώτικο Καρναβάλι και να δώσουμε, στο σύνολο των κατοίκων αλλά και στους επισκέπτες λίγες ημέρες χαράς , διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.  

Ταυτόχρονα δε, σε αυτή την δύσκολη και για τον τουρισμό περίοδο, καταστήσαμε την Ξάνθη πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Επίσης  έντονη ήταν η συμμετοχή και παρουσία επισκεπτών, στις εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα στην Σταυρούπολη και στα Κομνηνά.

Τέλος, εκφράζω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους φορείς του τόπου μας που συνέβαλλαν στην επιτυχία των γιορτών και κυρίως σε όλους τους πολιτιστικούς Συλλόγους, που όπως έχω πει κατ’ επανάληψη είναι η ψυχή των πολιτιστικών εκδηλώσεων, αλλά και στα ΜΜΕ για την προώθηση και προβολή των εκδηλώσεων.

Καρναβάλι
Πολιτικά
Τοπικά