Ανοιχτή πρόσκληση του προέδρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Ξάνθης για την εκδήλωση με τους ολυμπιονίκες και πρωταθλητές-Στόχος να θεσμοθετηθεί η εκδήλωση

Ανοικτή πρόσκληση σε όλες και όλους απηύθυνε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ξάνθης     Αλέξανδρος Νταμπουρατζής, μέσω της ενημερωτικής εκπομπής του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης, προκειμένου να παρακολουθήσουν και να υποδεχθούν όπως τους αρμόζει του ολυμπιονίκες που έχουν κληθεί και θα συμμετέχουν  στην εκδήλωση που διοργανώνει αύριο στις 6 και μισή το απόγευμα στο  θεατράκι της κεντρικής πλατείας , απέναντι από τον ΟΤΕ, στην Ξάνθη.

Πρόκειται για μία “παρέλαση αστεριών”, ολυμπιονικών, που έχουν τιμήσει τα ελληνικά χρώματα, αλλά και την τοπική κοινωνία, υπογράμμισε ο κύριος Νταμπουρατζής, σημειώνοντας ότι καθόλου τυχαία δεν προστέθηκαν στην εκδήλωση και εκπρόσωποι της ιατρικής επιστήμης, και πρόσθεσε ότι ‘’είναι χρέος μας να τους τιμήσουμε και να τους αναδείξουμε, γιατί είναι άνθρωποι που αναδεικνύουν αξίες και αποτελούν υγιή πρότυπα, που δούλεψαν και κόπιασαν για να πετύχουν και τέτοια πρότυπα η κοινωνία τα έχει ανάγκη, τα παιδιά μας τα έχουν ανάγκη’’.

Στόχος όπως είπε ο Αλέξανδρος Νταμπουρατζής  είναι η εκδήλωση να γίνει θεσμός και να διοργανώνεται κάθε χρόνο, κάνοντας  πράξη το σύνθημα  “Δίπλα στον πολίτη” και παραλλάσσοντας  το θέμα της ομιλίας του  Μιχαλεντζάκη Δημοσθένη, Παγκόσμιου Πρωταθλητή και Παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση, ο κύριος Νταμπουρατζής τόνισε ότι ‘’υπάρχουν προβλήματα, αλλά οι άνθρωποι που εργάζονται είναι για τις προκλήσεις’’.

Οι πρωταθλητές μας, οι οποίοι χάρισαν στο πανελλήνιο αλησμόνητες στιγμές συγκίνησης και περηφάνιας , που αύριο θα βρίσκονται κοντά μας είναι οι παρακάτω:

-Βούλα Πατουλίδου, πρώην αθλήτρια στίβου, Ολυμπιονίκης, Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης

- Κώστας Γκατσιούδης, πρώην ακοντιστής, παγκόσμιος πρωταθλητής, κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ, μέλος ΔΣ του ΣΕΓΑΣ

-Μαρίνα Κατσικίδου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt. Τραυματοθεραπεύτρια CRM. Msc. Ινστιτούτου Νευροφυτοθεραπείας "Wilhelm Reich"

-Κελεσίδου Αναστασία, πρώην αθλήτρια δισκοβολίας, Ολυμπιονίκης, Εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

-Ζήσης Βρύζας ,πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, 

-Νίκος Ιωσηφίδης, Ολυμπιονίκης Ελληνορωμαϊκής Πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών

-Σταυρούλα Παπαδοπούλου, Εξειδικευμένη ιατρός – MSc, PhDc Ενδοκρινολογία, Διαβητολογία, Μεταβολισμός

- Μιχαλεντζάκης Δημοσθένης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση

-Ισκάν Σελήμ, Αθλητής πολεμικών τεχνών, Παγκόσμιος πρωταθλητής

-Ιάσωνας Παπαδόπουλος, πρωταθλητής , ολυμπιονίκης στο Μπάντμιντον

-Γιώργος Γιανκαρίδης, πρωταθλητής τζούντο

-Άγγελος Παυλακάκης, πρώην αθλητής στίβου, κάτοχος Πανελληνίου ρεκόρ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοντάζ-επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά