ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ: Εκτός έδρας νίκη για το Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Ακόμη μια εκτός έδρας νίκη για το Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ σημείωσε το μεσημέρι της Κυριακής ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ που επικράτησε με 50-65 του Εθνικού Αλεξανδρούπολη παίρνοντας έτσι το εισιτήρια για την επόμενη φάση.

Η νεανική ομάδα του Νίκου Δώδου πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ και διατήρησε στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους που προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί έξω από τα 6.75.

Αυτό ήταν το 2ο παιχνίδι μέσα σε λίγα 24ωρα καθώς είχε προηγηθεί η επικράτηση επί του Δημοκρίτειου για την Α’ φάση με το σκορ να είναι σχεδόν παρόμοιο (50-70 το αποτέλεσμα του εν λόγω αγώνα).

Με τη διαφορά να παρέχει ασφάλεια η τεχνική ηγεσία στο τελευταίο μέρος της συνάντησης χρησιμοποίησε καλαθοσφαιριστές από την εφηβική και παιδική ομάδα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ με τον Βουλκίδη να καταγράφει την πρώτη του συμμετοχή με το ανδρικό τμήμα.

Διαιτητές: Παπαθεολόγου – Μαρτυγάκης

Τα δεκαλεπτα: 12-19,27-40,40-52,50-65

Εθνικός (Παπαδούδης): Γαλατας, Τσολακίδης 3(1), Γαρούφας, Παπαδούδης 6, Τσαγιάς 14(1), Απαμάνος 2, Ιωαννίδης 3, Πασσιάς 9(3), Κανάκης 13(3).

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Δώδος): Μακαρατζής 20(5), Δεληγιάννης 5, Λιάτσας, Βουλκίδης, Βερτζαμάνης 2, Κατσαμούρης 18(2), Ζάβουρας, Γκοβσης, Καλτσος 12(2), Πουργιαζης, Μαλανδρης 6(2), Καλεντζη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Τοπικά