"Ξορκίζοντας την Δευτέρα",21 Φεβρουαρίου 2022, "Φοράμε" την καρναβαλική διάθεση με την Αργυρώ.

Ανεβαίνουμε διάθεση καθώς τα καρναβάλια είναι κοντά μας, τα μετρά έχουν κάπως χαλαρώσει και όλοι μας αναμένουμε όμως με ανυπομονησία την τσικνοπέμπτη.

Σήμερα, παγκόσμια ημέρα του ξεναγού και μήνας αφιερωμένος στη "μαύρη ιστορία", μια ετήσια εκδήλωση γεννημένη στα μέσα του 1970, που ως φετινό θέμα υιοθετεί την ψυχική και σωματική ευημερία αλλά και την συμβολή της Αφροαμερικανικής κοινότητας στην επιστήμη.

Καθώς και εμείς ενστερνιζόμαστε την ψυχική και σωματική ευημερία, προσπαθούμε να αφήσουμε την φωνή της ανασφάλειας και τον φόβο του να μην κάνουμε λάθη, ο οποίος πηγάζει από κάποιο τραύμα της παιδικής μας ηλικίας, αναγνωρίζοντας ότι κάθε λάθος είναι ένδειξη προσπάθειας και μας οδηγεί σε κάτι καινούργιο. έχοντας υπόψιν αυτό θα προσεγγίσουμε το ακόλουθο Ιαπωνικό ρητό των τριών προσώπων της ομορφιάς.

 Γεγονότα του σαν σήμερα, σχεδιάστηκε το σήμα της ειρήνης το 1958 από τον Τζέραλντ Χόλτομ. αύριο 22/02 παγκόσμια ημέρα σκέψης, τέτοιες ημέρες το 1966, 1500 τηλεοπτικοί  δέκτες λαμβάνουν το πρώτο πρόγραμμα της ΕΙΡ της σημερινής ΕΡΤ. Το 391 ο Θεοδόσιος Α’, βυζαντινός αυτοκράτορας, απαγορεύει την ειδωλολατρία και σε αυτό το πλαίσιο παύει και τους Ολυμπιακούς.

Halo Oscars! Aπό τις 14-3 Μάρτιου μπορείτε να ψηφήσετε βάζοντας #oscarsfanfavourite και #sweepstakes και τους χρήστες του twitter #oscarscheermoment.

 

 

 

Επιμέλεια: Ελεάννα Πασχαλίδου

 

Τοπικά