Θα προστεθεί ακόμη μια αθλητική διοργάνωση που θα φέρει επισκέπτες στην Ξάνθη;

Το ενδιαφέρον για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό κερδίζει συνεχώς έδαφος πανευρωπαϊκά και ο Δήμος Ξάνθης προτίθεται να βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή, καθώς είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπληρωθεί ακόμη μία διοργάνωση στην Ξάνθη που θα φέρει επισκέπτες και θα συμβάλει στην εξωστρέφεια της περιοχής.

Αθλητικές δραστηριότητες, με θέμα τη μοτοσυκλέτα,  είναι δυνατόν να διοργανωθούν σε συνεργασία και με την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης και να φέρουν από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τον τομέα αυτό.

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 ο Δήμαρχος Ξάνθης  συναντήθηκε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Ξάνθης

Ο Μανώλης Τσέπελης μαζί με τους Μανώλη Φανουράκη και Στέλιο Γουναρίδη, ενημερώθηκαν για τον σχεδιασμό αθλητικών εκδηλώσεων αλλά και για τις εθελοντικές δράσεις που σκοπεύουν   να πραγματοποιήσουν το 2023.

 Στη συνάντηση αναφέρθηκε ο  τρόπος λειτουργίας του συλλόγου βάση του νέου αθλητικού νόμου και τονίστηκε πως  είναι ένας αναγνωρισμένος αθλητικός σύλλογος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, χωρίς όμως έως σήμερα να διαθέτουν ένα   χώρο άθλησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά