Συνεχίζονται οι εγγραφές στους "Λέοντες"-Ο Χάρης Αντικουλάνης στην "Όμορφη Πόλη 89,9"

Ο κ. Χάρης Αντικουλάνης αντιπρόεδρος του  Ομίλου Φίλων Αντισφαίρισης Ξάνθης «ΛΕΟΝΤΕΣ»,  μίλησε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 στον Νεκτάριο Αμποβιανίδη  για τον σύλλογο που από το καλοκαίρι δημιουργήθηκε επίσημα, παίρνοντας τόσο την έγκριση της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης όπως και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ παράλληλα εντάχθηκε και στο Αθλητικό Μητρώο.

Ο Αντιπρόεδρος των «ΛΕΟΝΤΩΝ» αναφέρθηκε στην ομάδα των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια ώστε η πόλη να αγκαλιάσει το τένις που δίνει πολλά οφέλη στον αθλούμενο και ευχαρίστησε τον κ Δημοσθένη (Μάκη) Δάγκα για την αέναη και επίπονη προσπάθειά του, ώστε ο σύλλογος να πάρει σάρκα και οστά.

Παράλληλα αναφέρθηκε για το ζήτημα των γηπέδων τένις, τη διαχείρισή τους, τις αποτελεσματικές ενέργειες του Δήμου Ξάνθης, για τη διευθέτηση ζητημάτων, που για δεκαετίες εκκρεμούσαν, σχετικά με το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς.  

 

 

Συνεχίζονται οι εγγραφές και δημιουργούνται συνεχώς νέα τμήματα.

Ο Χάρης Αντικουλάνης ενημέρωσε ότι ο Όμιλος Φίλων Αντισφαίρισης Ξάνθης «ΛΕΟΝΤΕΣ» έχει στέγη στη οδού Θεοδώρου Δούκα 1, απέναντι από τον παλιό καπνικό σταθμό.

 Κάθε ημέρα από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 3 μετά  το μεσημέρι,  έως τις 9 το βράδυ είναι οι άνθρωποι του συλλόγου εκεί και ο υπεύθυνος προπονητής του συλλόγου είναι ο  Νίκος Αναστασιάδης,  που μαζί με ακόμη δύο προπονητές, καλύπτουν όλο το φάσμα των  ανθρώπων που θέλουν να αθληθούν.

 Από παιδιά 4 ετών και πάνω,  έφηβοι, νέοι, φοιτητές, ενήλικες, αρχάριοι και προχωρημένοι έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν το ανάλογο τμήμα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ Νίκο Αναστασιάδη στο τηλέφωνο 6942277223

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά