"Ξορκίζοντας την Δευτέρα", 17 Οκτωβρίου 2022, γιορτάζουμε μαζί τα γενέθλια της Αργυρούς.

Πριν αναφερθούμε σήμερα για τις ημέρες του παρελθόντος σαν σήμερα, έχουμε την χαρά να γιορτάσουμε τα γενέθλια της Αργυρούς και να απολαμβάνουμε την εκπομπή της για άλλη μια φορά, εδώ στο Δημοτικό ραδιόφωνο 89.9. Κάθε φορά ξορκίζοντας την Δευτερά με θετικότητα και ολική ανανέωση στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Στο παρελθόν τέτοιες ημέρες το 1973 εμφανίζονται για πρώτη φορά στα κόμικς τα ανίψια του Donald  ο huey dewey and louie. Το 1957 ο Albert Camus  βραβεύεται με Νόμπελ λογοτεχνίας. το 1776  σερβίρεται το πρώτο cocktail  στην Νέα Υόρκη. Εκδίδεται ο Moby Dick. ο Οδυσσέας Ελύτης βραβεύεται με Νόμπελ λογοτεχνίας και τέτοιες ημέρες το 1833 γεννήθηκε ο ίδιος ο Νόμπελ.

Tips για την αναβλητικότητα και εκδικητική αναβλητικότητα ύπνου για την βελτίωση της. Αντιγήρανση, φροντίδα του δέρματος.

Τα οφέλη της κατανάλωση του καφέ συνδέονται με την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λιγότερο κίνδυνο για καρδιακά προβλήματα

Σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας. Το 2030 η κατάθλιψη θα έχει γίνει η ψυχική νόσος με τα υψηλοτέρα ποσοστά αναπηρίας

«Χτυπά ξύλο» η έκφραση που έχει παραμείνει μέσα στο βάθος των αιώνων και οι ρίζες της.

 

Επιμέλεια: Ελεάννα Πασχαλίδου

Τοπικά