Λαϊκή Συσπείρωση: Απείχαμε από την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση με ανακοίνωσή της  αιτιολογεί  την αποχή της από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, σημειώνοντας ότι από τη Δευτέρα   έκαναν γνωστή τη  θέση της στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου .

Η ανακοίνωση:

Το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο περιελάμβανε μέσα σε μια πληθώρα 35 θεμάτων, ένα από τα πιο σημαντικά θέματα για την Διοίκηση του Δήμου Ξάνθης που είναι το Τεχνικό Πρόγραμμα, αλλά και ζητήματα όπως η αναπροσαρμογή ή μη Δημοτικών τελών.

Το Τεχνικό Πρόγραμμα είναι μείζον πολιτικό ζήτημα που εκφράζει σε επίπεδο έργων, την κατεύθυνση και τις προτεραιότητες που βάζει ο Δήμος. Ένα τέτοιο θέμα θα έπρεπε πρώτον να συζητηθεί μεμονωμένα σε μία συνεδρίαση ώστε να υπάρχει χρόνος από τους Δημοτικούς Συμβούλους να μελετηθεί και ερωτήσεις να γίνουν και τοποθετήσεις ν’ αναπτυχθούν, αλλά όλα αυτά είναι αδύνατον να γίνουν όταν η εισήγηση στέλνεται μία ημέρα πριν την συνεδρίαση και δεν είναι η πρώτη φορά που ακολουθείται αυτή η τακτική από την Δημοτική Αρχή για τις συνεδριάσεις, σε σημαντικά θέματα.

Ήδη κάναμε γνωστή την θέση μας, από χθες στο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για αναβολή του θέματος και γι’ αυτό απείχαμε από την σημερινή συνεδρίαση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά