Εθελοντική αιμοδοσία στις 15 Δεκεμβρίου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας από το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης ‘Η ΑΓΑΠΗ’ και την ΠΟΣΕΑ

Εθελοντική αιμοδοσία  στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας θα πραγματοποιήσει στις 15 Δεκεμβρίου ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ν. Ξάνθης  ‘Η ΑΓΑΠΗ’ σε συνεργασία με την ΠΟΣΕΑ.

Ο Σύλλογος ενημερώνει:

‘’Η «Αγάπη» πάει παντού και πάει όπου την καλέσουνε για να βοηθήσει με την τεχνογνωσία και τους εθελοντές της ακόμη και εκτός Νομού Ξάνθης.

Εθελοντική αιμοδοσία με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου από τις 16:00μμ έως και τις 21:00μμ στα γραφεία του Μορφωτικού, Πολιτιστικού, Φιλαθλητικού & Αθλητικού Συλλόγου Ελλήνων Μουσουλμάνων Νομού Ημαθίας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 3.

Επιλέγουμε να συμμετάσχουμε σε μια απογευματινή αιμοδοσία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών  (Π.Ο.Σ.Ε.Α.). Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους…

Απευθυνόμαστε τόσο στους κατοίκους της Αλεξάνδρειας αλλά και των υπολοίπων οικισμών όπως της Πρασινάδας, του Πλατύ, του Καψοχωρίου, του Πλατάνου, του Κλειδιού, του Νησιού αφού είναι η πιο κοντινή στο χωριό τους αιμοδοσία που διοργανώνεται. Επίσης απευθυνόμαστε και σε οποιονδήποτε εθελοντή ή υποψήφιο εθελοντή αιμοδότη θέλει να ενώσει μαζί μας και τις δικές του προσπάθειες

Τονίζουμε επίσης κάθε φορά ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνει το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές και τοποθεσίες της ελληνικής επικράτειας, και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε αντίστοιχα στο οικείο Νοσοκομείο μας, εφόσον δεν μας βολεύει, ιδίως τώρα με την ενεργειακή κρίση και την μεγάλη άνοδο και τις ανατιμήσεις όλων των ειδών διαβίωσης.

Ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...’’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Δέσποινα Κουγιουμτζόγλου

Κοινωνικά
Τοπικά