«Ταξίδι στη λογοτεχνία με τα φτερά του θεάτρου»-Διαδραστική παράσταση για παιδιά από το Υπουργείο Πολιτισμού

-26 και 27 Νοεμβρίου στη Σμίνθη

-3 και 4 Δεκεμβρίου στη Γλαύκη

Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν στο γυμνάσιο Σμίνθης, οι δύο πρώτες διαδραστικές παραστάσεις του Τρομάρα , στα πλαίσια του προγράμματος «Ταξίδι στη λογοτεχνία με τα φτερά του θεάτρου» που τελεί υπό την αιγίδα και την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.

Τα παιδιά συμμετείχαν στην παράσταση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό. 
 
Παρακολούθησαν με προσήλωση, γέλασαν δυνατά, συμμετείχαν με χαρά στα θεατρικά παιχνίδια και τους αυτοσχεδιασμούς, δίνοντας φως στη διάδραση της παράστασης.
Το θεατρικό εργαστήρι «Ανατολικά του Νέστου» ευχαριστεί  από καρδιάς τον Δήμο Μύκης, τα παιδιά και τους γονείς τους για τη ζεστή υποδοχή που τους επιφύλαξαν και τη δημιουργική συμμετοχή τους στη δράση που διευρύνει τους ορίζοντες των παιδιών και τους παρέχει βιωματικές εμπειρίες.
 
Το «Ανατολικά του Νέστου»   διαισθανόμενο τον καθοριστικό ρόλο των εκπαιδευτικών στις διαδικασίες εκπαίδευσης εκτός ωρολογίου προγράμματος ευχαριστεί θερμά καθώς  τη  διευθύντρια κα. Ελένη Κοτζαμπασοπούλου και την αναπληρώτρια διευθύντρια κα. Ελισσάβετ Βαγιανού του Γυμνασίου Σμίνθης, που ανταποκρίθηκαν άμεσα και λειτούργησαν εκτός του ωραρίου τους, σε μέρες αργιών,  υποστηρίζοντας τις δράσεις προς όφελος των μαθητών.
 
Το «Ταξίδι στη λογοτεχνία με τα φτερά του θεάτρου» το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται 3 και 4 ΔΦεκεμβρίου,  πηγαίνει να συναντήσει στις 17:00 τα παιδιά των κοντινών οικισμών,  στην  Γλαύκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρμναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά