Αναβάλλονται οι θεατρικές παραστάσεις και η έκθεση έργων μαθητών ειδικών σχολείων του Συλλόγου ΑμεΑ Π.Ε Ξάνθης- Δ. Κοτσάκη: Θα πραγματοποιηθούν πριν τα Χριστούγεννα

Οι προγραμματισμένες θεατρικές παραστάσεις του σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, τόσο της Τετάρτης 7 όσο και της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου 2022, και η έκθεση έργων των μελών του σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και των μαθητών ειδικών σχολείων στο φουαγιέ του δημοτικού αμφιθέατρου , αναβάλλονται.

Τα ανεπάντεχα και απροσδόκητα αλλάζουν τον προγραμματισμό τόσο του Συλλόγου ΑμεΑ  Π.Ε Ξάνθης όσο και του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, αλλά δεν τον ακυρώνουν.

Όπως γνωστοποίησε η πρόεδρος του συλλόγου ΑμεΑ Ξάνθης κ. Δήμητρα Κοτσάκη με παρέμβαση της στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, όλοι οι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας  ‘Εν Δυνάμει’ νόσησαν από κορωνοϊό.

Σε επικοινωνία της κ. Κοτσάκη με μέλη της ομάδας έλαβε τη διαβεβαίωση ότι μετά την ανάρρωση τους  και πριν τα Χριστούγεννα, οι παραστάσεις θα δοθούν .

Η αναβολή της έκθεσης εικαστικών έργων μαθητών ειδικών σχολείων της Ξάνθης και μελών του σωματείου στο φουαγιέ του δημοτικού αμφιθεάτρου κρίθηκε επίσης απαραίτητη, αφού θα λειτουργούσε συνδυαστικά με τις παραστάσεις . Έτσι αποφασίσθηκε και η έκθεση να πραγματοποιηθεί τις ημέρες που θα δοθούν οι παραστάσεις, ώστε το κοινό και οι μαθητές των σχολείων που θα προσέλθουν στο δημοτικό αμφιθέατρο να δουν και τα έργα των παιδιών.

Η κ. Κοτσάκη ζήτησε συγγνώμη από τους Ξανθιώτες/σες και τους μαθητές των σχολείων για την αναβολή.

Ακούστε την κ. Δ.Κοτσάκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Τοπικά