Βάτραχοι: Χαρίζουμε παιχνίδια, μοιράζουμε χαμόγελα στα παιδιά τα φετινά Χριστούγεννα -Οι “Βάτραχοι” σε ρόλο Άι- Βασίλη στο Παιδικό Χωριό SOS στην Αλεξανδρούπολη

Ο πολιτιστικός σύλλογος Βάτραχοι θέλει τα φετινά Χριστούγεννα να τα κάνει ξεχωριστά για όσα περισσότερα παιδιά μπορεί, "Χαρίζοντας παιχνίδια - μοιράζοντας χαμόγελα" και μας προτρέπουν :’Εάν έχεις και εσύ παιχνίδια, τα οποία είναι σε καλή κατάσταση ή ακόμα και αν θέλεις να αγοράσεις ένα καινούργιο παιχνίδι και να το χαρίσεις με πολλή αγάπη τώρα είναι αυτή η στιγμή!’

Έως τις  9 Δεκεμβρίου θα συλλέγονται παιχνίδια με σκοπό να δοθούν, στην Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης , η οποία με την σειρά της θα τα δώσει σε παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν.

Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ‘Βάτραχοι’ κ. Μιχάλης Τσέπελης  φιλοξενήθηκε στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης , μίλησε για τη δράση και κάλεσε όσες και όσους δύνανται να στηρίξουν την προσπάθεια, να το πράξουν μέχρι τις 9 του μήνα.

Η δράση “Χαρίζοντας παιχνίδια - μοιράζοντας χαμόγελα" υλοποιείται φέτος για πρώτη φορά από τους Βατράχους, έχει ξεκινήσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα με ικανοποιητική συμμετοχή και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να χαρίσουν παιδικά παιχνίδια σε καλή κατάσταση και λειτουργικά ή να αγοράσουν καινούργια, προκειμένου να δοθούν στα παιδιά οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Τα παιχνίδια που θα συγκεντρώσει ο σύλλογος, όπως σημείωσε ο Μιχάλης Τσέπελης, θα πακεταριστούν με εορταστικό περιτύλιγμα και θα ταξινομηθούν ανά ηλικία και φύλο του παιδιού, για να δοθούν στη συνέχεια το Σαββατοκύριακο στην Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία με τη σειρά της θα τα προσφέρει σε παιδιά άπορων οικογενειών.

Στη δράση συμμετέχουν το Μουσικό εργαστήριο Αγγέλου Μουρβάτη, ο Χορευτικός Όμιλος Ξάνθης και Φροντιστήριο Εξάντας.

Ακούστε τον Μιχάλη Τσέπελη.

Οι “Βάτραχοι” σε ρόλο Άι- Βασίλη στο Παιδικό Χωριό  SOS στην Αλεξανδρούπολη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Βάτραχοι” είναι ο Άι- Βασίλης του Παιδικού Χωριού  SOS στην Αλεξανδρούπολη, αποκάλυψε στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου ο κύριος Τσέπελης σημειώνοντας ότι ο ρόλος αυτός τους ανήκει τα τελευταία χρόνια, με τα παιδάκια από το Παιδικό Χωριό να γράφουν γράμματα στον Άι- Βασίλη για τα δώρα που θέλουν να πάρουν για τα Χριστούγεννα, στη συνέχεια βάσει των γραμμάτων καταρτίζεται η λίστα των δώρων και οι “Βάτραχοι” τα αγοράζουν για να χαριστούν στα παιδιά.

Ευτυχώς έχουμε την οικονομική δυνατότητα ως σύλλογος για αυτή την δράση, τόνισε ο κύριος Τσέπελης, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι ο σύλλογος τα πήγε πολύ καλά και στις Γιορτές Παλιές Πόλης με την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ενώ επιπλέον θα στηρίξουν για ακόμη μία χρονιά  και το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Συγκεκριμένα, στα τέλη Ιανουαρίου 2023, θα υλοποιηθεί η δράση “Ο Άι- Βασίλης άργησε μία ημέρα” , προκειμένου να γεμίσουν με τρόφιμα τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τα οποία όπως είπε ο πρόεδρος του συλλόγου, αυτή την εποχή είναι σχεδόν άδεια.

Τα σημεία και οι ώρες συγκέντρωσης παιχνιδιών μέχρι την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου είναι τα εξής:

Πολιτιστικός Σύλλογος Ξάνθης Βάτραχοι - Πινδάρου 1 , Παλιά πόλη

Τρίτη & Πέμπτη,  ώρες 18:30-20:30

Μουσικό Εργαστήριο Αγγέλου Μουρβάτη - Ανατολικής Θράκης 8

Κάθε μέρα, ώρες 15:00-21:0

Χορευτικός Όμιλος Ξάνθης - Κ.Μπένη & Βλαχοπούλου

Δευτέρα & Τετάρτη, ώρες 18:30-22:30

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Εξάντας -  Μεσολογγίου 9

Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες  14:30-21:00

Exit the coffe spot - Ανδρέου Δημητρίου 138

Καθημερινά, ώρες  08:00-21:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά