Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company-Η μοναδική γευστική απόλαυση και στις γιορτές

Στην Ενημερωτική Εκπομπή «Τα Νέα της Πόλης» είχαμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε την κα. Ζαφειρούλα Βρεττού, υπεύθυνη Marketing της εταιρείας  Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, με την ευκαιρία της βράβευσης της εταιρείας από τον θεσμό Meat Awards με τρία βραβεία.

Η κα. Βρεττού,  μας παρουσίασε τη δυναμική πορεία της Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, που είναι μία από τις έξι εταιρείες που υπάρχουν στην Ελλάδα στον κλάδο,  με καθετοποίηση στη λειτουργία της.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 1925 από τον παππού Απόστολο Παπαδόπουλο, που  ερχόμενος ως πρόσφυγας από τη Μαύρη Θάλασσα, άνοιξε το πρώτο κρεοπωλείο της οικογένειας.

Ο Απόστολος Παπαδόπουλος απέκτησε  έξι γιούς που μπήκαν  στο κρεοπωλείο με επικεφαλής τη σύζυγό του Δέσποινα, όταν αυτός απεβίωσε, πολύ νωρίς, σε ηλικία 40 ετών.

Τα παιδιά του έκαναν από 2-3 παιδιά ο καθένας και τα εγγόνια του Απόστολου  Παπαδόπουλου  ανέλαβαν την εταιρεία, την ανέπτυξαν και την έκαναν μια κάθετα ολοκληρωμένη μονάδα που διαρκώς και με ιδιαίτερη δυναμική εξελίσσεται με σταθερά και στοχευμένα βήματα, σημείωσε η υπεύθυνη marketing κα. Ζαφειρούλα Βρεττού

Η εταιρεία ξεκινά με την εκτροφή βοοειδών και εποχικά με εκτροφή αιγοπροβάτων, διαθέτει το δικό της σφαγείο και συνεχίζει με την επεξεργασία του κρέατος, την αλλαντοποιία, το κρεοπωλείο, για να φτάσει έως τη μονάδα καύσης και αδρανοποίησης.

https://www.meatcompany.gr/company/

Τα προϊόντα

Η κα Βρεττού αναφέρθηκε στα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία, σημειώνοντας: «Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από 30 προϊόντα περίπου. Είναι τα Τοπικά και Παραδοσιακά, ενδεικτικά μερικά από αυτά είναι:  ο θρακιώτικος καβουρμάς, το  πέταλο λουκάνικο Ξάνθης,  ο παστουρμάς, τα καραμανλίδικα λουκάνικα , το χωριάτικο λουκάνικο, η μορταδέλα και το σαλάμι ημίξηρο.

 https://www.meatcompany.gr/business-units/cured-meats/local-traditional-cured-meats/

 Η γκάμα των καπνιστών προϊόντων όπου είναι η καπνιστή μπριζόλα με κόκκαλο, η  καπνιστή μπριζόλα χωρίς κόκκαλο, το παστράμι  που  έχει μείγμα από διάφορα πιπέρια και  είναι λίγο πικάντικο, το καπνιστό ψαρονέφρι, η γλώσσα η βοδινή καπνιστή και πολλά άλλα».

https://www.meatcompany.gr/business-units/cured-meats/smoked-cured-meats/

Όλα το προϊόντα είναι διαθέσιμα στο κρεοπωλείο της εταιρίας  στη Δημοτική αγορά και συσκευασμένα στα συνεργαζόμενα καταστήματα-παντοπωλεία σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Οι γιορτές είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία οι καταναλωτές να γνωρίσουν προϊόντα της εταιρίας που έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, τονίζει η Ζαφειρούλα Βρεττού, φέρνοντας ως παράδειγμα, τον βόειο παστουρμά, τον θρακιώτικο καβουρμά και τα καραμανλίδικα λουκάνικα που θα μπορούσαν να απογειώσουν ένα ιδιαίτερο σπετζοφάι.

Τα βραβεία

Θυμίζουμε ότι απονεμήθηκαν τρία βραβεία στην εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company στον θεσμό των Meat Awards, τα οποία έλαβε η εταιρεία σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες που είναι είναι:

Silver στην κατηγορία Προϊόν από Μοσχάρι για την βιολογική σπάλα ελληνικής βραχυκερατικής φυλής βοοειδών

https://www.meatcompany.gr/2022/11/22/organic-shorthorn-cattle-breed-meat-new/

Silver στην κατηγορία Κτηνοτροφική Μονάδα

https://www.meatcompany.gr/business-units/farming/

Bronze στην κατηγορία Αλλαντικό για το νέο πρόβειο λουκάνικο

Στηρίζουμε την  αγορά της Ξάνθης

Στη σύντομη συνομιλία μας, η κα. Βρεττού αναφέρθηκε στις δυνατότητες που δίνονται ώστε να έχουμε όλοι στο τραπέζι μας αγνά προϊόντα και κλείνοντας έδωσε τις ευχές της για καλές γιορτές, τονίζοντας ότι όλοι μας πρέπει να προτιμούμε τοπικά προϊόντα τα οποία είναι εξαιρετικής ποιότητας σε καλές τιμές, σημειώνοντας ότι,  η εταιρείας  Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company στον κύκλο των εργασιών της και στις δράσεις της στηρίζει ανεπιφύλακτα την τοπική αγορά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά