Οι δικοί μας Underhill West, στο Billboard Magazine

To συγκρότημα Underhill West, ενόψει της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με όνομα ‘ Mission’ έδωσε συνέντευξη στο αμερικάνικο και παγκοσμίως κορυφαίο μουσικό περιοδικό Billboard Magazine με έδρα την Νέα Υόρκη η οποία δημοσιεύθηκε μαζί με άρθρο που μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το Ξανθιώτικο σχήμα και τον νέο τους δίσκο! 

Έφηβοι, εμφανίστηκαν μία σημαδιακή ημέρα στους ραδιοθαλάμους της "Όμορφης Πόλης 89,9" και από τότε τους ακολουθούμε σε ολόκληρη τη φωτεινή πορεία τους....

Το Billboard αναφέρθηκε στο συγκρότημα ως:  
«..από τους πιο υποσχόμενους ανερχόμενους καλλιτέχνες εκεί έξω, φέρνωντας κάτι πρωτότυπο στη μουσική σκηνή, έναν ζωντανό ήχο βασισμένο στην κλασική ποπ μουσική με μια μοντέρνα ανατροπή..» και «..ένα εξαιρετικό μουσικό δίδυμο από την Ελλάδα, έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο..». 
    Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω περιοδικό έχει ιδρυθεί το 1894 στην Νέα Υόρκη και στην ιστορία του έχει πάρει συνεντεύξεις από συγκροτήματα όπως The Beatles, Rolling Stones, Queen κλπ. 

Οι ξανθιώτες Μιχάλης Χατζόπουλος και Τάσος Αβραμίδης που απαρτίζουν το σχήμα, έχοντας δώσει κι άλλες συνεντεύξεις τελευταία σε μεγάλα αμερικάνικα μουσικά περιοδικά, μίλησαν για την έμπνευση πίσω από τον καινούριο τους δίσκου, για το τι ελπίζουν για το μέλλον και το πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν. 

Με αυτό το γεγονός οι Underhill West γίνονται το πρώτο ανεξάρτητο pop ελληνικό συγκρότημα που προβάλλεται από τόσο κορυφαία μουσικά media με παγκόσμια εμβέλεια για την μουσική τους. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καλλιτεχνικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά