Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης, στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε, το απόγευμα της 1ης Ιανουαρίου 2023,  τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης Ξάνθης βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών που αυτές τις μέρες έχουν την ανάγκη να νοιώσουν την μαγεία των γιορτών, μοιράζοντας δώρα και ανταλλάσσοντας ευχές.

Μια δράση που οργανώθηκε με χορηγία του Κυνηγετικού συλλόγου Σταυρούπολης Ξάνθης

Η πρωτοχρονιά για τα παιδιά σημαίνει Αϊ Βασίλης, βόλτες, γλυκά και πολλά, πολλά δώρα.

Υπάρχουν όμως και κάποια που λόγω συνθηκών αναγκάζονται να περάσουν την περίοδο των εορτών μακριά από την οικογενειακή θαλπωρή και εντός μιας κλινικής αίθουσας.

Οι γιορτινές αυτές ημέρες μας καλούν όλους να κάνουμε πράξη το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης.

O  Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης Ξάνθης βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών που αυτές τις μέρες έχουν την ανάγκη να νοιώσουν την μαγεία των γιορτών, μοιράζοντας δώρα και ανταλλάσσοντας ευχές.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αντάλλαξαν ευχές με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της παιδιατρικής κλινικής και δήλωσαν τον θαυμασμό για το θεάρεστο έργο που καθημερινά επιτελούν.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης Ξάνθης ευχαριστεί θερμά τη διοικήτρια του γενικού νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα, που αγκάλιασε τη δράση αυτή και εύχεται σε όλα τα παιδάκια γρήγορη ανάρρωση και η νέα χρονιά να τους χαρίσει υγεία, ευλογία και χαμόγελα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Τοπικά
Σταυρούπολη