Γιάννης Μούρθος: Πολλά ευχαριστώ για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αγώνας SCRAMBLE την Κυριακή στην Ξάνθη

Ο Γιάννης Μούρθος, Πρόεδρος του  Μοτοσυκλετιστικού  Ομίλου  Ξάνθης  «ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ», μίλησε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό του Δήμου Ξάνθης «Όμορφη Πόλη 89,9» με την ευκαιρία του αγώνα  SCRAMBLE,  την Κυριακή 12/02/2023 στην τοποθεσία Θηλειά, που συνδιοργανώνεται  με τον Δήμο Ξάνθης.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου της Ξάνθης, αναφέρθηκε στους κανονισμούς του  αγώνα καθώς είναι  ο 1ος του Περιφερειακού  Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδας 2023 της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.   και σημείωσε ότι,  η διαδικασία για να δοθεί η άδεια ενός αγώνα είναι πολύπλοκη και χρονοβόρα με κύριο στόχο την ασφάλεια αθλητών και επισκεπτών.

Ο Γιάννης Μούρθος ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν στην πραγματοποίηση του αγώνα, καθώς όλα τα μέλη των ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΩΝ είναι επί ποδός πολλές εβδομάδες τώρα και μάλιστα περισσότερα από 40 άτομα θα συνεργαστούν στην υποστήριξη για την πραγματοποίηση του αγώνα.

Ξεχωριστά ευχαρίστησε τον Δήμο Ξάνθης και τον Μανώλη Τσέπελη  για τη συμβολή του στη διοργάνωση, για την κάλυψη πολλών παραμέτρων  στην πραγματοποίηση του αγώνα, όπως και την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και τον Κώστα Κουρτίδη, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στον εθελοντισμό και στη στήριξη της διοργάνωσης από τον Ερυθρό Σταυρό Ξάνθης.

Η οργανωτική επιτροπή, αγωνοδίκες, αλυτάρχης,  που προέρχονται από τον όμιλο, δίνουν την ψυχή τους στην επιτυχή πραγματοποίηση του αγώνα, δήλωσε ο Γιάννης Μούρθος επαναλαμβάνοντας τα «πολλά ευχαριστώ» του.

   Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Βόρειο Ελλάδα και και θα αγωνιστούνε σε 8 κατηγορίες.     

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 

Το πρόγραμμα της ημέρας:

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ      08:00 έως 10:00

Δημοσίευση λίστας εκκίνησης                            10:30 – 10:45

 ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

11:00 Δοκιμαστικός γύρος


11:15 o αγώνας SY


12:00 o αγώνας SB, S


13:00 o αγώνας SΕ, S2, S1, SJ, SS με την αυτή σειρά ανά 1’ διαφορά

Απονομές επάθλων  30 λεπτά  μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά