Μ. Τσέπελης: Κρουαζιέρα θα σε πάω ... Το αξίζετε όλοι σας ...

Στα πλαίσια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών, όπως και στα πλαίσια της ιδιαίτερης ημέρας της 14ης Φεβρουαρίου το ΚΑΠΗ Ξάνθης πραγματοποιεί τον χορό του.

Είναι κάθε χρόνο μια εκδήλωση που τραβά το ενδιαφέρον όλης της Ξάνθης καθώς οι αγαπητοί συνάνθρωποί μας της τρίτης ηλικίας, έχουν έτσι κι αλλιώς κερδίσει τη ζωή, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, έχουν κερδίσει τις καρδιές μας, έχουν κερδίσει την αγάπη μας.

Είναι οι άνθρωποι που δούλεψαν με χαμόγελο και έδωσαν τη σκυτάλη, καμαρώνοντας, οι περισσότεροι, τους νέους δρομείς της ζωής.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης είναι ένας από αυτούς που πήρε τη σκυτάλη, οι μεγαλύτεροι των καμαρώνουν για τη δράση του και τον αγαπούν ως τον πρώτο πολίτη της Ξάνθης.

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης πραγματοποιούν κάθε χρόνο αρκετές εκδρομές και όλοι περνούν πολύ όμορφα σε αυτές.... όμως ζήτησαν να οργανωθεί και μια κρουαζιέρα...

Ο Δήμαρχος που αφουγκράζεται τις ανησυχίες τους και θέλει τα θέλω των πολιτών να τα βάζει σε πρώτο πλάνο την έταξε την κρουαζιέρα και είναι βέβαιο ότι θα την πραγματοποιήσει.

Ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ μάλιστα, ιδιαίτερα ικανοποιημένος,  με το χαμόγελο στα χείλη είπε:  το καλοκαίρι Δήμαρχε "σαλπάρουμε"

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά