Nέο Δ.Σ στον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Θράκης

Στην Κομοτηνή, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 και ώρα 11.00, πραγματοποιήθηκε η    προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης, στην διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα του κλάδου των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων σε  τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο. Επίσης, έγινε παρουσίαση των πεπραγμένων του ΔΣ καθώς και οικονομικός απολογισμός.  

Με την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης, ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα και μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, συγκροτήθηκε σε σώμα και απαρτίζεται από τους εξής:

Παλακίδης Απόστολος – Πρόεδρος

Γιουφτσιάδης Νικόλαος – Αντιπρόεδρος Α’

Αγκόρτσας Απόστολος – Αντιπρόεδρος Β’

Στυλιανίδου Άννα – Γενικός Γραμματέας

Χρυσοχοϊδης Γεώργιος – Ταμίας

Ιωαννίδου Νικόλ – Μέλος

Τσούκας Αθανάσιος – Μέλος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον απερχόμενο ταμία κ. Γιώργο Κυρατζόγλου, ένα εκ των εκ των ιδρυτικών μελών του ΣΞΘ, και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μέλλον. Από το 1992 υπηρετεί ανελλιπώς από διάφορες θέσεις τον Σύνδεσμο αλλά και τον τουρισμό της Θράκης γενικότερα, έχοντας συνεργαστεί τόσο με την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ. Η εμπειρία και η γνώση του σε θέματα του κλάδου όλα αυτά τα χρόνια βοήθησαν και κατεύθυναν πολλούς συναδέλφους στα προβλήματα που αντιμετώπισαν.

Τηρώντας τους σκοπούς του Καταστατικού και αφοσιωμένο στην προάσπιση του κλάδου των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύτηκε για την περαιτέρω ενίσχυση των Ξενοδοχείων της Θράκης και την διενέργεια δράσεων εξωστρέφειας, με στόχο την ανάπτυξη και την προώθηση νέων συνεργασιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά