Μ.Τσέπελης: Ο μικρός Μαχήρ μας χρειάζεται-Το Σάββατο στις 21:00 η συναυλία των Βατράχων με τους Underhill West στο δημοτικό αμφιθέατρο για το 9χρονο παιδί

Ένα μικρό παιδί από την Ξάνθη , μόλις 9 ετών, ο Μαχήρ, δίνει μια δύσκολη μάχη με τη ζωή, καθώς πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, μια εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου.

Ο Π.Σ. Βάτραχοι, θέλοντας να βοηθήσει στην προσπάθεια ώστε να μαζευτούν άμεσα τα χρήματα που χρειάζονται και έχοντας έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς του μικρού, διοργανώνει το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, στις 21:00,  στο Δημοτικό Αμφιθέατρο συναυλία με την μπάντα Underhill West.

Αντί για είσοδο θα υπάρχουν κουμπαράδες και λαχεία. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον μικρό Μαχήρ.

Οι Βάτραχοι προτρέπουν όλες και όλους μας να βοηθήσουμε να τελειώσει αυτή η δύσκολη περιπέτεια όσο γίνεται πιο γρήγορα για τον μικρό μαχητή.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μιχάλης  Τσέπελης μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου σημείωσε ότι ο σύλλογος επικοινώνησε με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος ενημέρωσε για την κατάσταση του και για τις ανάγκες που υπάρχουν.

Όπως γνωστοποίησε η περιπέτεια του Μαχήρ έχει ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία και εκτός από του Βατράχους κι άλλοι σύλλογοι σε όλο το νομό και στην πόλη ξεκίνησαν δράσεις στήριξης του παιδιού και της οικογένειας, όπως για παράδειγμα ο ΠΑΣ Νέα Γενιά ο οποίος έχει τοποθετήσει κουμπαράδες σε διάφορα σημεία εντός της πόλης.

Η ανταπόκριση του κόσμου στη συναυλία του Σαββάτου εκτίμησε ότι θα είναι μεγάλη. Αυτό φαίνεται, τόνισε, από τα μέχρι τώρα μηνύματα που λαμβάνει ο σύλλογος.

Ευχαρίστησε το συγκρότημα Underhill West που δέχθηκε αμέσως να συμπράξει καθώς και την εταιρεία ήχου του Κ.Βλάχου από την πόλη που ανταποκρίθηκε κι αυτή άμεσα ώστε να πραγματοποιηθεί αφιλοκερδώς η συναυλία.

Τέλος, ο Μιχάλης Τσέπελης αναφέρθηκε και στην ανάγκη που υπάρχει για αιμοπετάλια καθώς ο μικρούλης ξεκινά τις θεραπείες του. Ήδη είναι ενήμερος ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης ‘Η ΑΓΑΠΗ’ από την οικογένεια του παιδιού, ο οποίος ξεκίνησε άμεσα τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Και οι Βάτραχοι ενημερώθηκαν από το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών  για τις προϋποθέσεις προκειμένου με τη σειρά τους να ενημερώσουν μέλη και φίλους τους.

Οι προϋποθέσεις για όποιους επιθυμούν να βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο το Μαχήρ είναι να είναι άνδρες έως 45 ετών, να έχουν αιμοδοτήσει έστω και μια φορά στη ζωή τους,  και να έχουν ομάδες αίματος Β Αρνητικό, Β Θετικό, 0 Αρνητικό και 0 Θετικό.

( Σ.σ: όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνούν με το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών ‘Η ΑΓΑΠΗ’).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

 

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά