Βράβευση της Προϊσταμένης Βασιλικής Χρηστίδου στο «κλείσιμο» του Σεμιναρίου Προσχολικής Αγωγής

Το 1ο Σεμινάριο Προσχολικής Αγωγής στην Ξάνθη «έκλεισε» με τον πιο συγκινητικό και απολύτως συμβολικό τρόπο, τη βράβευση της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του Νομικού Προσώπου των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ξάνθη, Βασιλικής Χριστίδου.

Ήταν μια έκπληξη που επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι των Παιδικών Σταθμών, για «τη δική τους Βάσω».

«37 χρόνια εργασίας, αγάπης και φροντίδας στα παιδιά του τόπου μας», τόνισε ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Παναγιώτης Αμβροσιάδης, καθώς ξεκινούσε ένα μικρό αναδρομικό αφιέρωμα που γέμισε δάκρυα στα μάτια της, αλλά και στα μάτια όλων των συναδέλφων που μοιράζονται το ίδιο γραφείο, τους ίδιους προβληματισμούς, αλλά και τη χαρά της ικανοποίησης που προσφέρει αυτός ο τομέας.

Τη βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο οποίος βαθιά συγκινημένος, σημείωσε: «Λατρεύω τους ανθρώπους των Παιδικών Σταθμών και της Καθαριότητας» και τόνισε πως με την Βάσω Χρηστίδου συνεργάζονται 32 χρόνια: «Θέλω να ξέρεις ότι μπορεί στην καθημερινότητα της διοίκησης να μην έχουμε χρόνο για λόγια, αλλά ξέρουμε την προσφορά σας. Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν συνταξιούχοι εργαζόμενοι, αλλά και ο σύζυγος και η μητέρα της.

 

Όλη η εκδήλωση εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά