‘Από το Μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς’ – Μέσω workshop η παρουσίαση του βιβλίου του Π.Φάσσα στην Ξάνθη

Μια ιδιαίτερη βιβλιοπαρουσίαση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Ξανθιώτες την Κυριακή 19 Μαρτίου, στις 11 το πρωί , στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ.

Με έναν διαδραστικό τρόπο, μέσω workshop, ο συγγραφέας του βιβλίου ‘Από το Μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς’ Παναγιώτης Φάσσας θα παρουσιάσει το έργο του υποσχόμενος να ξεναγήσει το κοινό σε ένα ταξίδι που στόχο έχει να του αλλάξει αντιλήψεις και νοοτροπίες, που εμποδίζουν την προσωπική του εξέλιξη και ανέλιξη. Αυτή η διαδρομή έχει τρεις στάσεις, κάθε μια εκ των οποίων θα είναι και ένα μάθημα : την αλλαγή, την επιτυχία, την πρόοδο…

Ο Παναγιώτης Φάσσας, με αφορμή την επίσκεψή του στην Ξάνθη μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης παρουσιάζοντας αυτές τις τρεις στάσεις της διαδρομής, πρώτη στάση η αλλαγή, όπου μέσα στο βιβλίο παρουσιάζονται οι τέσσερις εχθροί κατά της αλλαγής, δεύτερη στάση η επιτυχία, που σημαίνει επίτευξη στόχων διευκρινίζοντας ο συγγραφέας, ότι επιτυχία είναι να κάνει ο καθένας αυτό που αγαπά και θέλει μακριά από τα κοινωνικά στερεότυπα, γιατί ο προορισμός του καθενός είναι διαφορετικός και η τρίτη στάση σε αυτή τη διαδρομή είναι η πρόοδος, ένα συστατικό απαραίτητο για την ευτυχία , όπως και η προσωπική εξέλιξη.

Ακούστε τον Π.Φάσσα.

Η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιείται με μια πρωτοποριακή κίνηση, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς δεν πρόκειται για μια απλή παρουσίαση, αλλά για τη διεξαγωγή τεσσάρων διαφορετικών μεταξύ τους workshop σε τέσσερις πόλεις (Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα), με αφετηρία το βιβλίο και αυτό όπως εξήγησε ο κύριος Φάσσας, γίνεται, γιατί ένας άνθρωπος για να μάθει κάτι, πρέπει πρώτα να το εφαρμόσει στην πράξη και τα workshop περιέχουν ασκήσεις, εργαλεία, τεχνικές και ιδέες λειτουργώντας ως καθρέφτης για το τι μπορεί να αλλάξει και να βελτιώσει ο συμμετέχων σε αυτά.

Μέσα από το βιβλίο ο συγγραφέας όπως τόνισε δεν δίνει συμβουλές, αλλά προτείνει τεχνικές για παρατήρηση της ζωής μας, σημειώνοντας ότι η ζωή είναι τόσο γρήγορη, που αμελούμε να κάνουμε ένα διάλειμμα, να παρατηρήσουμε τη ζωή και να πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει.

Το βιβλίο περιέχει 8 δωρεάν βιντεοσκοπημένα σεμινάρια, μέσω Qr Code που θα βρει ο αναγνώστης  στο βιβλίο, για την πληρέστερη κατανόηση και την υποστήριξη των πρακτικών του.

Στην Ξάνθη  τη δράση στηρίζουν το  Βιβλιοπωλείο Πυργελή και η  Φιλοπρόοδος Ένωση Ξάνθης, ενώ το event θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ, την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 11 το πρωί.

 Ο Παναγιώτης Φάσσας είναι ο ιδρυτής του Success Hype, εξειδικευμένος εκπαιδευτής νευρογλωσσικού προγραμματισμού πιστοποιημένος από την INLPTA, πιστοποιημένος εκπαιδευτής Coaching από την IAFTC  και ειδικός στρατηγικής παρέμβασης. Αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από 90.000 instagram followers  και είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ομιλητές της χώρας μας στην ειδικότητά του.

Από το βιβλίο

«Το ταξίδι είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό». Το ταξίδι είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό, διότι στο ταξίδι βρίσκεται η ουσία της ζωής. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μεγαλώνεις, ωριμάζεις, αποκτάς εμπειρίες, μαθαίνεις νέα πράγματα, γνωρίζεις καλύτερα τον κόσμο και τον εαυτό σου και γίνεσαι καλύτερος/η.

Ακόμα κι αν σου έρθουν όλα βολικά στη ζωή, αν σε ευνοήσει η τύχη ή οι περιστάσεις και πραγματοποιήσεις τους στόχους σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, θα έχεις μείνει ο ίδιος, δεν θα έχεις εξελιχθεί, δεν θα έχεις δυναμώσει το μυαλό και το σώμα σου, οπότε σε κάθε δυσκολία που θα συναντάς θα περιμένεις να συμβεί το μαγικό.

Πόσους ανθρώπους ξέρουμε που κληρονόμησαν μια έτοιμη και πετυχημένη επιχείρηση ή μια μεγάλη περιουσία και κατέληξαν να χάσουν τα πάντα, γιατί αφενός δεν ήταν δικό τους δημιούργημα, αφετέρου δεν είχαν τις ικανότητες να τα διαχειριστούν...

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Παναγιώτης Φάσσας έχει ως αποστολή του να βοηθά τους ανθρώπους να

ξεκλειδώσουν το δυναμικό τους και να πετύχουν τα όνειρά τους.

Πιστεύει ακράδαντα πως όλοι μας, εάν το θελήσουμε, μπορούμε να

αναπτυχθούμε σε προσωπικό επίπεδο και να βελτιώσουμε τις συνθήκες της

ζωής μας, καθώς κι εκείνος κατάφερε να αλλάξει τη ζωή του και να φτάσει εδώ

που βρίσκεται σήμερα ξεκινώντας από το μηδέν, στρεφόμενος στην

αυτοβελτίωση.

Είναι ιδρυτής του Success Hype, εκπαιδευτής νεύρο-γλωσσικού

προγραμματισμού και coaching και πραγματοποιεί σεμινάρια, ομιλίες και

εκπαιδεύσεις σε εταιρείες και ιδιώτες, αλλά και σε σχολεία, με σκοπό να

βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα

εμπόδια που αντιμετωπίζουν και να πετύχουν τους στόχους τους.

Πραγματοποίησε ομιλία στο tedxuniversityofpireous με τίτλο "Όλα όσα

χρειάζεσαι βρίσκονται ήδη μέσα σου" και συμμετέχει ως ομιλητής και

εκπαιδευτής σε μεγάλα συνέδρια που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα

ακαδημαϊκών φορέων και μεγάλων επιχειρήσεων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά