Ξάνθη: Ξεκινά το 5ο Τουρνουά Πινγκ Πονγκ Β. Ελλάδας

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης ξεκινά σήμερα, Σάββατο 29 Απριλίου στις 9:30 το πρωί το 5ο Τουρνουά Πινγκ Πονγκ Βετεράνων και Ανεξάρτητων Αθλητών Β. Ελλάδας, το οποίο συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Ξάνθης και τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΠΟΦΕπΑ).

Θα συμμετάσχουν αθλητές από τις Περιφερειακές Επιτροπές του ΠΟΦΕπΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου & Ιονίων Νήσων και Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα:

-Σάββατο 29 Απριλίου

θα διεξαχθούν οι αγώνες Ανεξάρτητων (9:30 με 14:00) και των Βετεράνων (11:00 με 16:00).

-Κυριακή 30 Απριλίου

θα πραγματοποιηθούν δύο αγωνίσματα, το διπλό Ανεξάρτητων και το διπλό Βετεράνων την ίδια ώρα, στις 10:00.

 

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής του Πανελλήνιου Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κώστας Πετρίδης στον χαιρετισμό του, σημειώνει :

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπαίκτες

 Το φετινό μας 5ο τουρνουά πινγκ-πονγκ Βορείου Ελλάδος Βετεράνων και Ανεξαρτήτων αθλητών και αθλητριών φιλοξενείται από την γραφική πόλη της ΞΑΝΘΗΣ μετά από διακοπή σχεδόν τεσσάρων (4) χρόνων λόγω των γνωστών προβλημάτων με τον κορονοϊό που ενέσκηψαν στην χώρα μας και παγκοσμίως.

 Ύστερα λοιπόν από την πετυχημένη οργάνωση των Ιωαννίνων (4ο τουρνουά Β. Ελλάδος) την σκυτάλη παίρνει η ΞΑΝΘΗ με την πανέμορφη Παλιά Πόλη με τα γραφικά σοκάκια και καλντερίμια της, καθώς και τα καλοδιατηρημένα αρχοντόσπιτά της, με επιρροές από την εκλεκτικιστική αρχιτεκτονική, την μπελ επόκ και την Ιταλική Αναγέννηση, ως τον γερμανικό ρομαντισμό και τον ελληνικό νεοκλασικισμό.

Επιτρέψτε μου λοιπόν να ευχαριστήσω θερμά τον ΔΗΜΑΡΧΟ της ΞΑΝΘΗΣ Κο ΜΑΝΩΛΗ ΤΣΕΠΕΛΗ που από την πρώτη στιγμή έδειξε την συμπαράστασή του στην προσπάθειά μας βοηθώντας μας ψυχικά και οικονομικά, για την αρτιότερη διεξαγωγή των αγώνων μας.

Στην προσπάθειά μας αυτή στάθηκε δίπλα μας ο συμπαίκτης μας και καλός μου φίλος ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ φιλοτεχνώντας την αφίσα, το πρόγραμμα και τις προσκλήσεις του τουρνουά.

 Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω επίσης τον συμπαίκτη μας και υπεύθυνο των Μαχητών Ξάνθης κ. ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΜΠΑΤΑΓΗ για την πολύπλευρη βοήθεια του, όπως επίσης και τους υπόλοιπους αθλητές της τοπικής ομάδας της Ξάνθης που φρόντισαν και φροντίζουν ώστε να μας χαρίσουν ένα άρτιο και σωστά δομημένο τουρνουά.

 Φίλες και φίλοι, συναθλητές και συναθλήτριες

Ας συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε, να ψυχαγωγούμαστε και να αναπτύσσουμε τις φιλικές μας σχέσεις μέσω του αθλήματος που προάγει την ευγενή άμιλλα και οξύνει τα ανακλαστικά, μέσω του αθλήματος που αγαπούμε.

Σας ευχαριστώ.

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης χαιρετίζοντας τη διοργάνωση, είπε:

Σας καλωσορίζω στην όμορφη Ξάνθη, την Αρχόντισσα της Θράκης, με την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό, το αξεπέραστο φυσικό κάλλος, αλλά και τη σύγχρονη αναπτυξιακή πορεία.

Είναι χαρά και τιμή για τον Δήμο μας να φιλοξενεί το 5ο Τουρνουά Βορείου Ελλάδος Βετεράνων-Ανεξάρτητων Αθλητών επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ολυμπιακά αθλήματα, το οποίο προσφέρει άσκηση, διασκέδαση, αλλά και κοινωνική αλληλεπίδραση.

 Ο Αθλητισμός διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο για τις τοπικές κοινωνίες. Αποτελεί εγγύηση και προοπτική.

 Ενώνει και ενισχύει όλες τις δυνάμεις.

Ο Δήμος Ξάνθης επενδύει με πολιτικές, δράσεις και ενέργειες σε αυτόν τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης και ευημερίας των πολιτών, αλλά και εξωστρέφειας της περιοχής μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής του Π.Ο.Φ.Επ.Α ΑΜΘ, Κώστα Πετρίδη για τη συστηματική προσήλωσή του σε αυτήν την προσπάθεια

Ευχαριστώ θερμά την τοπική μας ομάδα πινγκ πονγκ για την ουσιαστική στήριξη της διοργάνωσης, τους εθελοντές, τους χορηγούς, αλλά και τις αθλήτριες και τους αθλητές που θα βρίσκονται στην πόλη μας για ένα διήμερο, γεμάτο θέαμα, ευγενή άμιλλα και ψυχαγωγία.

 

 

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Πετρίδης Π. Κωνσταντίνος

Καμπάταγης Αθανάσιος

Μπαλάφας Λάζαρος

Ηλιάδης Ευάγγελος

Τσεσμετζής Στέργιος

Χριστακάκης Παναγιώτης

 

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

1) ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

2) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

3) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

4) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά