Ε.Ο.Σ. Ξάνθης: Camp Εθνικής & Προεθνικής Ομάδας Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ξάνθης, συνεχίζει να συμμετέχει σε προπονητικές διοργανώσεις προσφέροντας εμπειρίες και ευκαιρίες στους αθλητές του,στα πλαίσια της  Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Οι αθλητές του ΕΟΣ Ξάνθης, Μπέρτος Βασίλειος και Βαλσαμίδης Ιάσωνας, στην κατηγορία Νέοι Α΄ ( Youth A ) και η Παλτατσίδου Ζωή στην κατηγορία Νέες Γυναίκες ( Jounior ), συμμετείχαν σε δύο προπονητικά camp που διοργάνωσε η ΕΟΟΑ, στο γυμναστήριο Rock school Climbing Wall, 10- 11 Απριλίου στην Κατερίνη και στο Rock Way, 20-21 Απριλίου στην Αθήνα.

Τα προπονητικά camp έγιναν στο πλαίσιο προετοιμασίας των αθλητών της εθνικής ομάδας για την συμμετοχή τους στους διεθνείς αγώνες που περιλαμβάνονται το καλεντάρι της ΕΟΟΑ.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της φάσης, ο Μπέρτος Βασίλειος επιλέχθηκε να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νέων στο Graz της Αυστρίας 5 – 7 Μαΐου, στο αγώνισμα του boulder.

Οι υποχρεώσεις των αθλητών του συλλόγου μας, συνεχίζονται στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών με το προπονητικό camp που θα διεξαχθεί στην Κοζάνη, 6-7 Μαΐου, στο Vertical Zone Climbing Gym.

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά