Χάρης Διαφωνίδης: Υποστηρίζουμε έμπρακτα κάθε διοργάνωση που συμβάλει στην εξωστρέφεια και γεμίζει την Ξάνθη επισκέπτες

-Με επιτυχίες Ξανθιωτών ολοκληρώθηκε το 5ο Τουρνουά Πινγκ Πονγκ στην Ξάνθη

-Εντυπωσιακές φάσεις, ευγενής άμιλλα και… ισόβιος αθλητισμός!

- Στο 5ο Τουρνουά Πινγκ Πονγκ που φιλοξένησε η Ξάνθη το Σαββατοκύριακο που πέρασε, συμμετείχαν και αθλητές που έχουν πατήσει προ πολλού τα 80! 

- Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει σε αγώνα, ακόμη και αν δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε επίσημη διοργάνωση της ΕΦΟΕπΑ, μπαίνοντας στην Κατηγορία των Ανεξάρτητων.

Το 5ο Τουρνουά Πινγκ Πονγκ Β. Ελλάδας Βετεράνων και Ανεξάρτητων Αθλητών, που διοργάνωσε ο Δήμος Ξάνθης με την Περιφερειακή Επιτροπή του Πανελλήνιου Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑΜΘ και διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο του 3ου Γενικού Λυκείου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, διακρίσεις από τους αθλητές της τοπικής ομάδας «Μαχητές» και μια ευχή να επιστρέψουν Βετεράνοι και Ανεξάρτητοι, σύντομα στην Ξάνθη.

Ο στόχος, επετεύχθη.

Ο Δήμος Ξάνθης υποστήριξε τη διοργάνωση με σκοπό τη διάδοση του αθλήματος, την ενίσχυση της προσπάθειας της τοπικής ομάδας για την εξωστρέφεια, την προσέλκυση περισσότερων αθλητών στο αγώνισμα και την αναζωογόνηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας.

Στόχος, η πραγματοποίηση μιας μεγαλύτερης διοργάνωσης στο μέλλον, όπως είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Τους Αγώνες παρακολούθησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Χάρης Διαφωνίδης, ο οποίος παρέλαβε και την τιμητική πλακέτα προς τον Δήμαρχο Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη, που λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθεί.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων σημαντικές οι διακρίσεις της ομάδας των «Μαχητών».

Στο μονό Αγώνισμα Βετεράνων (40-49) την πρωτιά κατέκτησε ο Λάζαρος Μπαλάφας, με τρίτον τον Παναγιώτη Χριστακάκη, ενώ στους Ανεξάρτητους (40-49) την τρίτη θέση μοιράστηκε, με τον Θωμά Αποστολίδη, ο Νίκος Φελεκίδης.

Την τρίτη θέση στην Κατηγορία Βετεράνων (50-59) κατέλαβε ο Παναγιώτης Χριστακάκης.

Επικράτηση για τους Μαχητές της Ξάνθης και στο Διπλό Βετεράνων, με τον Λάζαρο Μπαλάφα και τον Στέργιο Τσεσμετζή να κερδίζουν το χρυσό μετάλλιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά