Ξάνθη: Ο Α.Ο.Ξ. περνά σε νέα εποχή / / Εκκίνησε η ανασύνθεση της ομάδας / / Ευχαριστίες σε Παναγιώτη Σιδέρη

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Ξ , θέλοντας να ενημερώσει τους φίλαθλους της Ξάνθης δημοσιοποίησε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει :

Με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση και την εκπλήρωση των σκοπών του σωματείου, σήμερα 2.5.2023, δυνάμει του από 2.5.2023 πρακτικού διοικητικού συμβουλίου και σε συνέχεια του αποτελέσματος των από 28.4.2023 αρχαιρεσιών του σωματείου, το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Ξ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος

Ψωμάς Κωνσταντίνος του Αθανασίου

Αντιπρόεδρος

Γιαλάογλου Αλέξανδρος του Στέργιου

Γραμματέας

Μπουναρτζής Ηλίας του Αναστασίου

Ταμίας

Δάγκας Παύλος του Χαράλαμπου

Μέλος

Κιολεΐδης Απόστολος του Χαράλαμπου

 

Αναπληρωματικά μέλη

 

Ρεκάρης Μιχαήλ - Χρυσοβαλάντης του Χρήστου

Παπαγιάννη Δέσποινα του Βύρωνα

 

Η θητεία του διοικητικού συμβουλίου είναι τριετής (3 έτη) και λήγει την 2.5.2026.

 

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Ξ. μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, χορήγησε εξουσιοδότηση πλήρους εκπροσώπησης του σωματείου στον Πρόεδρο, Ψωμά Κωνσταντίνο του Αθανασίου και τον Αντιπρόεδρο, Γιαλάογλου Αλέξανδρο του Στέργιου.

 

 Προκειμένου να αποκτήσει το σωματείο δικαίωμα αγωνιστικής συμμετοχής στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ, κατατέθηκε, ήδη από την 30.4.2023, η αίτηση εγγραφής του σωματείου στο ηλεκτρονικό μητρώο της Γενικής  Γραμματείας Αθλητισμού και ως εκ τούτου το σωματείο κινείται εντός του νόμιμου και εμπρόθεσμου πλαισίου για την απόκτηση του δικαιώματος συμμετοχής στο πρωτάθλημα που θα προκηρύξει η ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

 

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με ζητήματα που άπτονται:

 α) της εγγραφής των μελών, όπως είναι οι αιτήσεις και το ύψος του ποσού εγγραφής και συνδρομής, καθώς επίσης και

 β) της συγκρότησης του γραφείου τύπου και των προσώπων που θα το στελεχώνουν.

 

Έχει προγραμματιστεί ανοιχτή συνέντευξη τύπου την τελευταία εβδομάδα του τρέχοντος μηνός, οπότε και θα παρουσιαστούν επίσημα το πλάνο της διοίκησης του Α.Ο.Ξ. και τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα κληθούν να το υλοποιήσουν.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ξ. ευχαριστεί και τιμά εγκάρδια το σύνολο της κοινωνίας της Ξάνθης, καθώς και όλους, όσοι συνέδραμαν, στήριξαν και συμμετείχαν εναγωνίως στην προσπάθεια αναγέννησης και επανεκκίνησης του ιστορικού Α.Ο.Ξ.

Το Δ.Σ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον απερχόμενο Πρόεδρο του Α.Ο.Ξ. κ. Σιδέρη Παναγιώτη, για την προσφορά του στον Α.Ο.Ξ. καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του.

 

Η ιστορία του Α.Ο.Ξ. συνεχίζεται.

Σας καλούμε όλους να την γράψουμε μαζί, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Τοπικά