Μ. Φανουράκης: Τιμώ όλους όσους υπηρέτησαν το δημόσιο συμφέρον από θέσεις της διοίκησης και είμαι βέβαιος ότι συνεχίζουν προς αυτή την κατεύθυνση και μετά την ολοκλήρωση της θητείας τους

Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης, εκπροσώπησε τον Μανώλη Τσέπελη στην εκδήλωση του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ξάνθης «Δημόκριτος» και σε ανάρτησή του δήλωσε:

Παραβρέθηκα στην επίσημη έναρξη της επετειακής εκδήλωσης του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ξάνθης «Δημόκριτος» με αφορμή την ολοκλήρωση των 20 χρόνων από την ίδρυσή του.

Μετέφερα τις ευχές και τις ευχαριστίες του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης - Manolis Tsepelis , ο οποίος, δυστυχώς δεν μπόρεσε να παραβρεθεί εξαιτίας ενός προγραμματισμένου ταξιδιού στην Αθήνα.

Στον χαιρετισμό μου υπογράμμισα την πολυδιάστατη παρουσία του Συλλόγου: σε συνδικαλιστικό, ενημερωτικό και κοινωνικό επίπεδο, προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

Επισήμανα τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει με στοχευμένες δράσεις, ενέργειες και εκδηλώσεις που συμβάλλουν στην ανάδειξη της της Ξάνθης και της Θράκης και ενισχύουν, παράλληλα, την τοπική οικονομία.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Συγχαίρω το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και την αεικίνητη πρόεδρό του κα Άννα Μπαλτζοπούλου για το έργο που επιτελούν.

Τους ευχαριστούμε γιατί αποτελούν πρότυπο και παράδειγμα για όλους εμάς τους νεότερους!

Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια ζέση, αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα, για πολλά πολλά χρόνια ακόμη.

Στην τελική, είστε μόλις… 20 ετών!

Πιστεύω ακράδαντα, ότι οι άνθρωποι που έχουν δώσει όλη την ενεργητικότητα, τη γνώση και την εμπειρία τους εκτελώντας και υπηρετώντας τη θέληση του κράτους προς όφελος των πολιτών, επί σειρά πολλών ετών, όταν ολοκληρώνουν τη διοικητική τους θητεία, συνεχίζουν να θητεύουν μέσα στην κοινωνία και να αγωνίζονται για την ευημερία της.

Άλλωστε, όπως είπε και ο Δημόκριτος,

«το ύψιστο αγαθό είναι η ευημερία της πόλεως. Αν αυτή διαφυλάσσεται, καθετί διαφυλάσσεται. Όταν αυτή καταστρέφεται, καθετί καταστρέφεται».

Ο Σύλλογος ακολουθεί πιστά τον θρακιώτη φιλόσοφο και φέρει επ’ άξια το όνομά του!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά