Ιππ. Καμαρίδης: Συνεχίζουμε, με άξονα το δημόσιο συμφέρον, να βαδίζουμε με δύναμη για το μέλλον

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο έργο της ΔΕΥΑ Ξάνθης με την αντικατάσταση τμημάτων στους αγωγούς ύδρευσης στην πόλη, με σύγχρονους και η εγκατάσταση βαλβίδων ελέγχου της ύδρευσης σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο, ώστε να είναι εφικτή σε περιπτώσεις βλάβης,  η διακοπή του νερού, σε πολύ μικρό τμήμα του δικτύου, έως την αποκατάσταση.

Όπως δήλωσε στο  Δημοτικό Ραδιόφωνο  ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ξάνθης κ. Ιπποκράτης Καμαρίδης οι παρεμβάσεις αυτές που επιτυγχάνονται με μικρές ολιγόωρες διακοπές ύδρευσης ανά γειτονιά,  θα αναβαθμίσουν το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει η ΔΕΥΑ, θα μειώσουν  στο ελάχιστο τον χρόνο διακοπής της ύδρευσης,  σε περίπτωση βλάβης και ταυτόχρονα δίνουν τη δυνατότητα χειρισμών ώστε να αποκλείεται ένα μικρό κομμάτι του δικτύου και να τροφοδοτείται με εναλλακτικούς τρόπους το υπόλοιπο δίκτυο.

 Κύριο μέλημα της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ. είναι η διασφάλιση, σε άριστο επίπεδο, της ποσότητας και της ποιότητας  του παρεχόμενου νερού προς τους πολίτες και προς αυτή την κατεύθυνση εστιάζουν οι πυκνές και προγραμματισμένες παρεμβάσεις της εταιρείας σε αντλιοστάσια, δεξαμενές και  δίκτυο.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης, ευχαριστεί θερμά τους πολίτες  για την αδιάληπτη  συνεργασία τους και την υποστήριξη τους, που μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα της προσπάθειάς της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Τεχνολογία
Τοπικά