Συντονισμός ασκήσεων "έκτακτης ανάγκης" // Η Αρτοκλασία της ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ. στα Άβδηρα

Πραγματοποίησε την καθιερωμένη Αρτοκλασία που τα τελευταία 15 χρόνια επιμελείται η  Τηλεπικοινωνιακή Ένωση Θράκης, με την πρωτοβουλία του προέδρου της «Ένωσης» κ. Κυριάκου Πανταζίδη.

 

Η ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ. ο  σύλλογος των ασυρματιστών της Ξάνθης που ιδρύθηκε το 1995 και μέχρι σήμερα προσφέρει στις τηλεπικοινωνίες της ευρύτερης περιοχής, προγραμματίζει σειρά ασκήσεων που θα ξεκινήσουν από το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου αμέσως μετά τις εκλογές με κύριο άξονα την ορθή χρήση ασύρματων επικοινωνιών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ώστε να διασφαλίζεται η εκπομπή και η άμεση λήψη του σήματος, χωρίς προβλήματα και αλλοιώσεις .

 

Κάθε χρόνο, η Πρωτομαγιά με αφορμή την αρτοκλασία στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου στα Άβδηρα, αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη συνάντηση της ΤΗΛΕΘΡΑ εν όψη της Αντιπυρικής περιόδου και την ενεργοποίηση του μηχανισμού επαγρύπνησης του συλλόγου

 

Για την περίοδο αυτή, η φετινή αρτοκλασία στάθηκε αφορμή τα   μέλη της ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ. και ιδιαίτερα η «ομάδα αποκατάστασης επικοινωνιών» να έρθει σε επαφή με συναδέλφους της από ολόκληρη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

 Ταυτόχρονα η συνάντηση που είχε συνέχεια και σε γνωστό στέκι στα Άβδηρα, είχε σαν αποτέλεσμα  την ανταλλαγή απόψεων με μέλη από συλλόγους,  φίλους της ΤΗΛΕΘΡΑ, συνεργάτες της πολιτικής προστασίας, ακροατές βραχέων κυμάτων (SWL)   και ιδιαίτερα όλους  όσους συνδράμουν στις εξορμήσεις, στις ασκήσεις, στις συναντήσεις και συντονίζουν επιχειρησιακά σχέδια σε όλα τα επίπεδα.

Η Τηλεπικοινωνιακή Ένωση Θράκης ευχαριστεί θερμά τη Μητρόπολη Ξάνθης, τους ιερείς, τους ψάλτες και όλη την Επιτροπή του Ναού που για μία ακόμη χρονιά παρείχαν τη μέγιστη φιλοξενία και εξασφάλισαν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα είναι απαραίτητα για αυτή την πολύ ιδιαίτερη και ζεστή συνεργασία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Πολιτιστικά
Τεχνολογία
Τοπικά