Γιώργος Γεωργαντάς. Με την προετοιμασία της τοπικής ΝΟΔΕ συναντήθηκα με όλους τους φορείς της Ξάνθης.

O Γιώργος Γεωργαντάς, Βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας και ο Καπετανίδης, Περιφερειάρχης Θράκης της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν την Παρασκευή στην Ξάνθη, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του κυβερνώντος κόμματος, ερχόμενοι σε επαφή με τους περισσότερους φορείς της περιοχής, ξεπερνώντας τις 26 συναντήσεις, όπως μας δήλωσαν στη συνέντευξη τύπου που παρέθεσαν στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η  προετοιμασία και οργάνωση των συναντήσεων από τη ΝΟΔΕ ήταν άψογη δήλωσε σε όλους τους τόνους ο Γιώργος Γεωργαντάς, με αποτέλεσμα  να καταγραφούν τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Η κοινωνία της Ξάνθης δείχνει εμπιστοσύνη στη ΝΔ, σημείωσε ο βουλευτής , συμπληρώνοντας ότι αυτό πανελλαδικά έχει καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες και στις δημοσκοπήσεις.

Σε ερώτησή μας σχετικά με το περιβάλλον που δημιουργείτε για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα από ξένους επενδυτές, χωρίς να διαμορφώνεται πλαίσιο για τους Έλληνες επενδυτές ο Γιώργος Γεωργαντάς είπε:

 

G Georgantas 24.5.2013 by Radio899 on Mixcloud

 

 

 

Εξάλλου ολοκλήρωσε τις διεργασίες της η 9η προσυνεδριακή "στάση" της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 25 Μαΐου σε κεντρικό ξενοδοχείο στην πόλη της Κομοτηνής.

Πολιτικά
Τοπικά