Μανώλης Τσέπελης: Οι πρώτοι έξι της αγοράς, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, συστρατευμένοι στη μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι που συστρατεύονται με τον Μανώλη Τσέπελη, για να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν το έργο της διοίκησης στον Δήμο Ξάνθης.

Άνθρωποι της Αγοράς, της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού, με αγάπη για τον τόπο και διάθεση να προσφέρουν με τις δικές τους δυνάμεις στη μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Δημήτρης Γκαγκαλίδης

 

«Μετρά» 25 χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση, με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή (Πανεπιστήμιο Πατρών) και στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), ενώ από τη νέα σχολική χρονιά θα είναι ο Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Ξάνθης.

Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο Πατρών) και στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Επικοινωνία (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης).

Συμμετέχει στον δημόσιο βίο, μέσα από την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό καθώς είναι πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης του Δήμου Ξάνθης, πρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης και πρώην μέλος του ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού.

Είναι ο άνθρωπος που καθιέρωσε τα Βήματα της Απελευθέρωσης της Ξάνθης προσφέροντας σε όλους μας και ιδίως στους νέους ανθρώπους την τόσο χρήσιμη οπτικοποίηση στο πιο σημαντικό κομμάτι της τοπικής μας ιστορίας.

Τα σχέδια, οι προτάσεις, οι ιδέες δε σταματούν εδώ.

Προχωράμε με… Δύναμη για το Αύριο, που αξίζει σε όλους μας!

 

Γεύση Τουλουμίδου

 

Μελισσοκόμος, οικοτέχνης, πολύτεκνη και περήφανη Πόντια!

Μια σύγχρονη, δυναμική, νέα γυναίκα με μια ιδιαίτερη ικανότητα: να ταιριάζει με αρμονία τις πολλές και σύνθετες ιδιότητές της, φέρνοντας πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι η καρδιά, αλλά και η στόφα της καταγωγής της που την κινεί.

Αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι η… γεύση! Και δεν πρόκειται περί ενός τυπικού λογοπαίγνιου, αλλά για την απόλυτη παραδοχή ότι η πέμπτη αίσθηση αποτελεί τον πυρήνα της αλυσίδας της ζωής, που μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο στην ευημερία του!

Η επίτευξη αυτού του στόχου, περνά για την ίδια από μια βασική προϋπόθεση: τη ρίζα. «Είναι κυτταρική ανάγκη η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του Πόντου, μέσα από τη γεύση, τη μουσική, το τραγούδι, τα ήθη και τα έθιμα. Όλα αυτά που κράτησε, φρόντισε και διέδωσε η Γυναίκα του Πόντου. Αγαπώ τη δύναμη αυτών των γυναικών. Θεωρώ ότι είναι πρότυπο για όλες εμάς -ανεξάρτητα καταγωγής», σημειώνει.

Με την ακούραστη δημιουργικότητά της θα δώσει ώθηση στην προσπάθεια που γίνεται για τη Σταυρούπολη, τα Κομνηνά, αλλά και για ολόκληρο τον Δήμο.

Για τον Πολιτισμό, τη Λαογραφία, την Απασχόληση, τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη του τόπου μας!

 

Με τον Μανώλη Τσέπελη συμπράττει και

 η Κωνσταντίνα Βαφειάδου, για να ενισχύσει τον αγώνα προς όφελος του Δήμου μας!

Είναι παντρεμένη με τον Θεολόγο Κοντογιάννη και περήφανη μητέρα δυο αγοριών, του Παύλου και του Γιώργου.

Η προσφορά της Κωνσταντίνας θα είναι πολύτιμη για την πόλη μας, καθώς έχει υπάρξει εμπορικό στέλεχος, για πολλά χρόνια, σε μεγάλη εξαγωγική - παραγωγική  εταιρεία του τόπου.

Τα άπταιστα αγγλικά – γερμανικά και το πτυχίο της στο marketing και στη διοίκηση εκτόξευσαν την εταιρία στα μεγαλύτερα εμπορικά σπίτια του κόσμου.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται έντονα και με μεγάλη επιτυχία στον χώρο εστίασης – διασκέδασης.

Η αγάπη της για την Ξάνθη μας, η πειθαρχία, η εργατικότητα, η επιμονή και η αποτελεσματικότητά της, αλλά και η καλή της διάθεση αδιαμφισβήτητα θα συμβάλουν στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, για την Ξάνθη και τους συνδημότες μας!

 

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης έχει στο πλευρό του τρία επίλεκτα μέλη της μεγάλης οικογένειας των αδελφών μας Ποντίων!

 

Νίκος Αρουτσίδης

Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, με Τεχνικό Γραφείο στην πόλη μας, τα τελευταία 23 χρόνια.

Η αγάπη του για την Ξάνθη και η διάθεση για προσφορά στον τόπο μας, τον ώθησαν ώστε να πάρει την απόφαση να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο «Δύναμη για το Αύριο» με τον Μανώλη Τσέπελη.

«Με τη σοβαρότητα, τις ικανότητες και τη μεγάλη εμπειρία του είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλει τα μέγιστα, στην προσπάθειά μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας», επισημαίνει ο Δήμαρχος.

 

Γιάννης Μπατιρίδης

Είναι ένας αγωνιστής της ζωής και της τοπικής κοινωνίας.

Ιδιωτικός υπάλληλος παντρεμένος με τη νοσηλεύτρια Μιλάδα Ελευθεριάδου και έχουν δύο δίδυμα αγόρια 22 χρονών.

Η διάθεση για δουλειά, η οργανωτικότητα και η αγάπη του για την πόλη και τους οικισμούς είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που εγγυώνται τη Δύναμη για το Αύριο…

 

Σοφία Κεσίδου Ουρουμίδου

Μια γυναίκα, σύγχρονη, αλλά ταυτόχρονα πιστή στις παραδόσεις, που δεν το βάζει κάτω και είναι πάντα με το χαμόγελο.

Η Σοφία έχει δραστηριοποιηθεί στην εστίαση και στην ένδυση.

Είναι  παντρεμένη με τον Λεβάν Ουρουμίδη και μητέρα δύο παιδιών, του 12χρονου Λεβάν και του 11χρονου Δημήτρη.

Τα παιδιά της είναι ο λόγος για την απόφαση να ενασχοληθεί με τα κοινά. «Είναι μια προσπάθεια για το καλό του τόπου, για το μέλλον των παιδιών μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά