Χάρης Διαφωνίδης: Ευχαριστούμε τους μαθητές που μας κάνουν περήφανους-Συγχαίρουμε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και όλους τους εκπαιδευτικούς του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης

Τα δύο  τμήματα της Τετάρτης Τάξης του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης επισκέφθηκαν τους ραδιοθαλάμους του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης, την Τρίτη 23 Μαΐου 2023.

Ο Πρόεδρος του Ραδιοφώνου Χάρης Διαφωνίδης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα και αξιοποιήθηκε ο χώρος και ο χρόνος, ώστε τα παιδιά των τμημάτων Δ1-Δ2  του 14ου Δημοτικού σχολείου Ξάνθης να έχουν μια άμεση επαφή με τη ραδιοφωνική πραγματικότητα και να πάρουν εμπειρίες ραδιοφωνικής ατμόσφαιρας και δημιουργικής εξάσκησης, στην τέχνη της παραγωγής μιας Ραδιοφωνικής Εκπομπής

Οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου κ. Στάθης Παπαδόπουλος και κα. Άση Ντουνάκη, που συνόδευαν τα παιδιά, τα είχαν ήδη μυήσει στις συνισταμένες που ένας ραδιοφωνικός σταθμός κινείται και είχαν κατάλληλα προετοιμαστεί ώστε να αφομοιώσουν στη συζήτηση που εξελίχθηκε, θέματα που τα απασχόλησαν στην εκπαιδευτική διαδικασία της παραγωγής ραδιοφωνικής εκπομπή.

Έτοιμα είναι όλα τα παιδιά να προχωρήσουν βήματα μπροστά, με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών τους και την πολύτιμη αρωγή των γονιών τους, που στέκονται σε κάθε βήμα τους ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητά τους.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες,  ήδη έχουν ηχογραφήσει με τον δικό τους τρόπο τους Μύθους του Αισώπου και ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Δήμου Ξάνθης, σύντομα θα τους δώσει το βήμα να τους μοιραστούν με τους ακροατές της «Όμορφης Πόλης 89,9»

Τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη- Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά