Η Democritus Racing Team powered by RODOPI θα παρουσιάσει το δεύτερο ηλεκτρικό μονοθέσιο όχημά της

Η Democritus Racing Team powered by RODOPI θα παρουσιάσει το δεύτερο ηλεκτρικό μονοθέσιο όχημά  της στη διάρκεια της εκδήλωσης “DRT Roll-Out 2023”, το Σάββατο 27 Μαΐου ώρα 17:00, στο Elisso Xenia Hotel στην πόλη της Ξάνθης.

Η αγωνιστική ομάδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης δραστηριοποιείται στο χώρο του Formula Student  ήδη 6 χρόνια και προχωρά δυναμικά στο χώρο της ηλεκτροκίνησης στοχεύοντας σε μεγαλύτερες επιτυχίες στη φετινή αγωνιστική χρονιά.

‘Έπειτα από τη συλλογική προσπάθεια, τη σκληρή δουλειά των μελών της ομάδας και τη διαρκή στήριξη των χορηγών της, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κατασκευής του δεύτερου ηλεκτρικού μονοθέσιου της ομάδας το οποίο θα εκτεθεί για πρώτη φορά στο κοινό.

Στην ολοήμερη εκδήλωση, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με κύριο άξονα την καινοτομία και την τεχνολογία, παρουσιάσεις των μελών της ομάδας και των συνεργατών της και  τα αποκαλυπτήρια του 2ου ηλεκτρικού μονοθεσίου της DRT.

Σύμφωνα με το  πρόγραμμα  την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης  Καθηγητής Φώτιος Μάρης, ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας Καθηγητής Γεώργιος Μπρούφας, ο Yπεύθυνος Kαθηγητής της ομάδας  Παντελής Ν. Μπότσαρης  και ο συνεργαζόμενος Καθηγητής κ. Φίλιππος Φαρμάκης.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης DRT Roll-Out 2023

Κρατήστε την θέση σας στο https://fienta.com/drt-designs-showcase-event-2022-23-season

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Τοπικά