Δήμαρχος Ξάνθης: Η καινοτομία και η τεχνολογία είναι οι δύο τομείς που αποτελούν μονόδρομο για την ανταγωνιστικότητα και τη δημιουργικότητα.

-Ο Δήμαρχος Ξάνθης στην παρουσίαση του νέου ηλεκτροκίνητου μονοθέσιου της DRT

 

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης παραβρέθηκε στα αποκαλυπτήρια, του 2ου ηλεκτροκίνητου μονοθέσιου της Democritus Racing Team, με το συμβολικό όνομα «Οδύσσεια».

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα, σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία των πρυτανικών αρχών, καθηγητών, εκπροσώπων των χορηγών, φοιτητών και πλήθος κόσμου.

 

Ο Δήμαρχος συγχάρηκε την πανεπιστημιακή ομάδα, τους χορηγούς, τους καθηγητές και τις πρυτανικές αρχές για το σημαντικό αυτό αποτέλεσμα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διεθνείς αγώνες που θα συμμετάσχει η «Οδύσσεια».

 

«Με σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια, ολοκληρώσατε την κατασκευή του δεύτερου ηλεκτροκίνητου μονοθέσιου. Είναι τόσο ωραίο όταν βλέπεις οι κόποι σου να ευοδώνονται. Εσείς διαγράφετε το μέλλον. Γίνεστε παράδειγμα για τους μικρότερους -που είναι πολύ σημαντικό για την κοινότητα- και ουσιαστικά, γράφετε ιστορία», τόνισε ο Δήμαρχος και υπογράμμισε ότι η καινοτομία και η τεχνολογία είναι δύο τομείς οι οποίοι αποτελούν μονόδρομο για την ανταγωνιστικότητα και τη δημιουργικότητα στις νέες συνθήκες, στις οποίες, όπως επισήμανε, οι νέοι του τόπου μας, εναρμονίζονται με αξιώσεις.

 

Τέλος, συγχάρηκε το Πανεπιστήμιο για τον επιστημονικό σχεδιασμό που αναπτύσσει για τη σύνδεσή του με την ελεύθερη αγορά, αλλά και τους χορηγούς που υποστηρίζουν κάθε σημαντικό εγχείρημα που έχει ως στόχο την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της περιοχής μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά