Δήμος Ξάνθης- Xanthi TechLab: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

-“Route Eleven: Roadmap to success”

- Ένα καινοτόμο πρόγραμμα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από το Xanthi TechLab

Το "Route Eleven: Roadmap to success” είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα γυναικείας επιχειρηματικότητας που απευθύνεται σε γυναίκες της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης που κατέχουν ηγετικές θέσεις, όπως στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες ή αυτοαπασχολούμενες. 

Στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν εικοσιπέντε (25) γυναίκες, όπου μέσα από έντεκα (11) συναντήσεις – σταθμούς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν επιτυχημένες γυναίκες από διάφορα επαγγέλματα και τομείς, να ανταλλάξουν εμπειρίες κερδίζοντας πολύτιμες γνώσεις και να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους μέσα από πρακτικά εργαστήρια.

Σε κάθε «σταθμό» του “Route Eleven”,  οι συμμετέχουσες θα μπορέσουν να ανακαλύψουν νέα ορόσημα για την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη, να αναπτύξουν επιχειρηματική σκέψη και να αποκτήσουν ένα εκτεταμένο δυναμικό δίκτυο.

Το πρόγραμμα συνδιοργανώνεται από το Xanthi TechLab (Αμερικανική Γωνιά Ξάνθης), σε συνεργασία με το DCN Global και το Mindspark+, με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. και του Προξενείου των Η.Π.Α. στην Ελλάδα.

Το ταξίδι του "Route Eleven" είναι δωρεάν και αποτελείται από 11 εβδομαδιαίες συναντήσεις (10 δια ζώσης συναντήσεις και 1 διαδικτυακή συνάντηση). Το πρόγραμμα ξεκινάει τστις 3 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις  με μια γιορτή, όπου οι συμμετέχουσες μαζί με τις συνοδοιπόρους τους θα γιορτάσουν τις σημαντικές στιγμές της διαδρομής που διένυσαν.

Αν θέτε να γίνετε και εσείς μέρος μιας δυναμικής κοινότητας γυναικών και να αναπτύξετε τις ικανότητές σας, δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.mindsparkplus.com/eleven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Τεχνολογία
Τοπικά