Μ.Αμοιρίδης: Θετικό το συνέδριο της Ν.Δ. για την πορεία του κόμματος

Αισιόδοξος για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας και πεπεισμένος για την αποδοχή των κυβερνητικών βηματισμών από την κοινωνία, εμφανίστηκε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Δημοτικού Ραδιόφωνου το μέλος της ΝΟΔΕ Ξάνθης και εκλεγμένος σύνεδρος στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος, Μιχάλης Αμοιρίδης.

Ο κ. Αμοιρίδης επισήμανε ότι το δημόσιο προσκλητήριο του Αντώνη Σαμαρά και προς τα στελέχη και προς τα μέλη που για διάφορους λόγους απομακρύνθηκαν από το κόμμα το προηγούμενο διάστημα έχει ξεκινήσει να βρίσκει ανταπόκριση καθώς- εκτίμησε- αξιολογείται θετικά η αποφασιστικότητα που επιδεικνύει η Ν.Δ στη διάσωση της χώρας.

Εξήγησε το σύνθημα ‘Νέα Ελλάδα’ το οποίο κυριάρχησε στο συνέδριο του κόμματος και έδωσε τροφή για σενάρια περί δημιουργίας νέου σχήματος , τα οποία δεν ανταποκρίνονται –επεσήμανε- στην πραγματικότητα, και σημείωσε με έμφαση ότι η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ δεν καταργεί τις όποιες ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές υπάρχουν ανάμεσα τους αλλά ξεκίνησε και συνεχίζεται στο πλαίσιο της πολιτικής σταθερότητας που απαιτείται για να βγει η χώρα από την κρίση.

Ακούστε τον Μ.Αμοιρίδη.(mp3 18,7 Mb)

Πολιτικά