Μύνημα από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Ξάνθης για τον Νοέμβρη του ’73

Οι εργαζόμενοι κρατούν ζωντανό το απελευθερωτικό μήνυμα  του Νοέμβρη του ’73 τότε που το σύνθημα για ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η απαίτηση για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική  Δικαιοσύνη ένωσε το λαό μας και άνοιξε δρόμους για τη δημοκρατική πορεία της χώρας μας.

Τα μηνύματα αυτά ενότητας συνεχίζουν να εμπνέουν και να οδηγούν τους εργαζόμενους και τη νέα γενιά που βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας, την εργασιακή ανασφάλεια, την ελαστική απασχόληση.

Αγωνιζόμαστε για τον εκδημοκρατισμό, τη διασφάλιση της απασχόλησης, την κοινωνική προστασία και ασφάλεια όλων των ηλικιών, την υπεράσπιση της ειρήνης, της εθνικής μας ανεξαρτησίας.

Το Συνδικαλιστικό κίνημα δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια στην απειλή κατάλυσης της δημοκρατίας και κυρίως δεν ξεχνά τους νεκρούς που θυσιάστηκαν στο βωμό της ελευθερίας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Ξάνθης καλεί τα σωματεία μέλη του, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους νέους, τους συνταξιούχους και τους πολίτες του νομού να δώσουν δυναμικό παρών στην πορεία διαμαρτυρίας  που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά