Χθές στη Σταυρούπολη, σήμερα στην Ξάνθη. Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο δίνει φως στις καρδιές μας

Φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Σταυρούπολη, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες αντήχησαν από τη Φιλαρμονική του Δήμου Ξάνθης.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης έδωσε το σύνθημα, ευχήθηκε θερμά στους κατοίκους της περιοχής αλλά και σε αρκετούς Ξανθιώτες που αξιοποίησαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ορεινή μας περιοχή.

Σκουφάκια του Αη Βασίλη μοιράστηκαν, με προτεραιότητα στα παιδιά, που χαμογελούσαν ασταμάτητα και θαύμαζαν το έλκηθρο του Αη Βασίλη.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης, η Αντιδήμαρχος Ειρήνη Χαριτωνίδου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, αντάλλασσαν ευχές για τις γιορτές που έρχονται και στη συνέχεια γεύτηκαν τα τοπικά κρασιά και τα νηστίσιμα παραδοσιακά εδέσματα της ορεινής περιοχής.

Σήμερα στην Ξάνθη

Σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στις 6 το απόγευμα το ραντεβού είναι στην Πλατεία Ελευθερίας όπου μικροί και μεγάλοι θα εκκινήσουν τραγουδώντας, για να φτάσουν στην κεντρική πλατεία, όπου ο Δήμαρχος θα φωτίσει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Ξάνθης, η Ευχούπολη θα σκορπίσει χαρά, κυρίως στους μικρούς, ενώ στις 7  θα ακολουθήσει συναυλία με τον   Γιώργο και την Κατερίνα Κακοσαίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά
Σταυρούπολη