Και φέτος τα κάλαντα τα είπαμε όλοι μαζί....

Ο Πρόεδρος του Δ. Σ. του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Διαφωνίδης, έχοντας το γενικό πρόσταγμα, συντόνισε την όλη προσπάθεια, ώστε να πούμε και φέτος τα κάλαντα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης.

 

Χθες Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, ενωνήθηκαμε όλοι σε μια παρέα, σε μια κοινότητα, σε έναν κοινό παρονομαστή, που είναι αυτός της δημιουργίας, του συνεορτασμού, της ενότητας, της έμπνευσης, της ελπίδας.

Οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ξάνθης,  απέστειλαν  τις ηχογραφήσεις τους που τις  παρέλαβε  η κα. Δέσποινα Κουγιουμτζόγλου και με πολύ αγάπη και μεράκι, ετοίμασε και παρουσίασε την ειδική εκπομπή «και φέτος τα κάλαντα, θα τα πούμε όλοι μαζί».

 

Μπήκαν όλα σε μια σειρά, στοιχήθηκαν και ζυγίστηκαν, χωρίς όμως να χάσουν τον αυθορμητισμό τους, όλες  οι δημιουργίες των παιδιών, που είναι το μέλλον του τόπου μας.

 

Την ειδική εκπομπή «και φέτος τα κάλαντα, θα τα πούμε όλοι μαζί», που μεταδόθηκε  από τη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης,  έχετε την δυνατότητα να την παρακολουθήσετε εδώ και για γρήγορη εύρεση, διαχρονικά στο Zapping

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά