Στη γειτονιά των Αγγέλων ο Βασίλης Καρράς// «Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά»

«Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά» ήταν τα λόγια που είπε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 στον τηλεοπτικό αέρα, στο «Fame Story», δίνοντας αισιόδοξα μηνύματα για την υγεία του, που είχε κλονιστεί για αρκετούς μήνες  και αναφερόμενος στον παρουσιαστή και τους θαμώνες της εκπομπής, αλλά και στους τηλεθεατές είπε:«Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε»

Ο Βασίλης Καρράς αντιμετώπιζε θαρραλέα τον καρκίνο, όμως τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση επιδεινώθηκε κατακόρυφα όταν βγήκε θετικός στον κορωνοϊό και εισήλθε στην εντατική, όπου τελικά στις 5 το απόγευμα την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023, «έφυγε» από ανακοπή.

Νέο τραγούδι ηχογραφούσε τον Νοέμβριο και σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε έδειχνε τον Βασίλη Καρρά στο στούντιο, να τραγουδά, με το γνωστό «πάθος», που ξεχείλιζε, για τη λαϊκή μουσική που ήταν η μεγάλη αγαπημένη του …..

Η αυθεντικότητα και απλότητα, ήταν αυτή που τον διέκρινε σε όλη του την πορεία και η αγαπητική σχέση που με τα χρόνια δημιουργήθηκε με τους ανθρώπους που ακολουθούσαν βήμα βήμα την πορεία του, δεν άλλαξε ποτέ αυτόν τον κοινό παρονομαστή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καλλιτεχνικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά