Απαράδεκτος ο Αλκίνοος Ιωαννίδης;

Οχι ο Αλκίνοος δςν είναι απαράδεκτος, όμως οι "Απαράδεκτοι" είναι με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στις 26 Αυγούστου στο υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, λίγο πριν από την επίσημη έναρξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης. Μια ιδιαίτερη συναυλία με τις ευαισθησίες και το ρομαντισμό του Αλκίνοοου και τις ανησυχίες και την ένταση του Γιώργου Καλούδη....

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ανανεωμένος απο έναν πλούσιο καλλιτεχνικά χειμώνα παρουσιάζει για αυτό το καλοκαίρι μία διαφορετική και φρέσκια παράσταση.

Παρέα με τον σταθερά μουσικό συνοδοιπόρο του, εξαίρετο τσελίστα και πολυμουσικό Γιώργο Καλούδη ετοιμάζουν ένα πολύ ξεχωριστό πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην εσωτερική ένταση, στην ερμηνευτική λεπτομέρεια και στην ευρυχωρία της ησυχίας.

Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών μετρά αρκετά χρόνια. Έχοντας περάσει μέσα από διαφορετικούς ηχητικούς κόσμους, οι δύο μουσικοί συναντήθηκαν και διαμόρφωσαν μια κοινή αισθητική, με βάση την αυτοσχεδιαστική ελευθερία, τη χαρά της συνύπαρξης, την προσήλωση στην ουσία και τον σεβασμό στην απλότητα και την ευθύτητα του τραγουδιού.

Η παράσταση έχει παρουσιαστεί ήδη σε πολλές χώρες του εξωτερικού και με μεγάλη επιτυχία στο μικρό Θέατρο της Επιδαύρου τον Ιούλιο του 2012, όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην  ηχοληψία είναι ο Βαγγέλης Λάππας

Στους φωτισμούς ο Κωνσταντίνος Αλεξίου.

 

Προπώληση εισιτηρίων:
• Studio Italos – Ξάνθη

Τιμές εισιτηρίων:
12 € (τα πρώτα 300)
15 € κανονικό

Καλλιτεχνικά
Παλιά Πόλη
Πολιτιστικά
Τοπικά