«ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ» και ο ΣΚΟΑΑΠΘ στη Σόφια .....σύντομα και στην Ξάνθη στον Δαφνώνα

Στη  2η ημέρα στο international meeting αεροβόλων όπλων στη Σόφια η «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ»  και ο ΣΚΟΑΑΠΘ, είχαν  σημαντικές επιτυχίες,  στα ατομικά στο τουφέκι.

Όπως μας ενημερώνει ο

Ο Κώστας Λάζος πήρε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των εφήβων και την 6η θέση στον μικτό τελικό ανδρών και εφήβων στο τουφέκι.

 

Η Βαλεντίνη Αντώνογλου έκανε καλύτερη ατομική επίδοση 615.9 και τερμάτισε 6η, η Ειρήνη Τσίτρου 606.5 και η Ελένη Παπαδοπούλου 603.1 στην μεγαλύτερη από συμμετοχές (24) απ' όλες τις κατηγορίες, το τουφέκι νεανίδων!

 

Αρκετά καλή και η επίδοση του Αντώνη Παπαδόπουλου με 551 και 5η θέση στο πιστόλι εφήβων και του Φωτης Μαλετζίδης με την 4η θέση στο τουφέκι εφήβων!

 

Σημαντική η προσπάθεια και των υπολοίπων σκοπευτών και σκοπευτριών  (22), του Φιλίππου Γιαννιτσών (2) και του Ωρίωνα(1) που συμμετείχαν μαζί μας, αρκεί να σημειώσουμε οτι ήταν πρώτη φορά που συμμετείχαν όλοι, σε διεθνή αγώνα και με ηλεκτρονικούς στόχους!!

 

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου  θα ολοκληρωθεί ο αγώνας με την συμμετοχή του Λάζου και της Τσίτρου στους σκοπευτές με τις 20 καλύτερες επιδόσεις από όλες τις κατηγορίες στο πιστόλι (20) και στο τουφέκι(20)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Τοπικά