Δήμος Ξάνθης – Αίτηση συμμετοχής λαμπαδηδοδρομίας “Παρίσι 2024”

Ο Δήμος Ξάνθης καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως λαμπαδηδρόμοι στη διέλευση και τελετή αφής της Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων “Παρίσι 2024”, που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη στις 22 Απριλίου 2024, να δηλώσουν την επιθυμία τους, υποβάλλοντας αίτηση συμμετοχής από 02 έως 07 Φεβρουαρίου 2024 στη Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας, Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού (Γ.Σταύρου 17-πεζόδρομος Εθνικής Τράπεζας).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν το αίτημα τους και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: sports@cityofxanthi.gr.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 25410-66858 & 84458.

Οι αιτούντες θα πρέπει να συνυποβάλλουν πρόσφατη φωτογραφία και αντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας ή διαβατηρίου.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η επιλογή των λαμπαδηδρόμων είναι στην ευχέρεια του Δήμου Ξάνθης, τηρώντας την Αρχή περί ισότητας των φύλων.

Υποψηφιότητα μπορούν να δηλώσουν μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας. Σε περίπτωση που για εξαιρετικά σημαντικό λόγο ο Δήμος επιλέξει λαμπαδηδρόμο κάτω των 18 ετών, αυτό γίνεται σε ειδικές περιπτώσεις, μόνο με τη συγκατάθεση της ΕΟΕ και κατ΄ εξαίρεση των κανονισμών.

Προτεραιότητα έχουν:

-Οι Ολυμπιονίκες,
-Οι διακριθέντες στον Αθλητισμό με σειρά προτεραιότητας διάκρισης (όπως Παγκόσμια – Ευρωπαϊκά – Πανελλήνια Πρωταθλήματα κ.ο.κ.),
-Οι διακεκριμένοι στις Τέχνες, στα Γράμματα και στην κοινωνική προσφορά.

Στις ανωτέρω ιδιότητες περιλαμβάνονται αθλητές ή άτομα που ανήκουν στις ομάδες με ειδικές δεξιότητες (ΑΜΕΑ).

Απαγορεύεται η συμμετοχή Πολιτικών και Θρησκευτικών παραγόντων, σύμφωνα με τον κανονισμό της Οργανωτικής Επιτροπής. Ως πολιτικοί παράγοντες νοούνται οι Υπουργοί, Υφυπουργοί, Αναπληρωτές Υπουργοί, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, Μέλη του Κοινοβουλίου, Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι Τοπικών Κοινοτήτων.

Αποκλείονται επίσης όσοι έχουν τιμωρηθεί για παραβίαση των κανονισμών περί ντόπινγκ ή έχουν καταδικαστεί για αδικήματα που δημιουργούν ασυμβίβαστα και κωλύματα κατά την αθλητική νομοθεσία και τους Κανονισμούς της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Οι ενδιαφερόμενοι με τη δήλωση συμμετοχής τους, συναινούν ότι γνωρίζουν τους όρους συμμετοχής και τους κανονισμούς GDPR που διέπουν τη διοργάνωση.

Αίτηση Συμμετοχής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Τοπικά