Τ.Θεοδωρίδης: έχει προβλήματα η καθαριότητα. Το αποτέλεσμα θα μας ικανοποιήσει όλους μας.

Ο Αρμόδιος για την καθαριότητα Αντιδήμαρχος Ξάνθης Τάσος Θεοδωρίδης, νωρίς το πρωί εντοπίστηκε από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης στην Καλλιθέα να συντονίζει μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες ενέργειες ευπρεπισμού και καθαρισμού στην περιοχή, ενώ σε σύσκεψη που ακολούθησε έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές για δράσεις και ενέργειες σε όλη την Ξάνθη.

Μερικές ώρες αργότερα, κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής "Τα Νέα της Πόλης", είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του για τα ζητήματα καθαριότητας που απασχολούν την περιοχή, καθώς τακτική ακροάτρια της εκπομπής έθεσε υπόψη της εκπομπής προβληματισμούς σχετικά με ζητήματα στην Παλιά Πόλη, όπως και ζητήματα παρουσίας της Πόλης κατά τις γιορτές Παλιάς Ξάνθης που σε 17 ημέρες ξεκινούν στην περιοχή.

Ο Τάσος Θεοδωρίδης γνωρίζοντας την πραγματικότητα των ζητημάτων καθαρισμού που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ξάνθης είπε χαρακτηριστικά ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την κατάσταση που υπάρχει, όμως καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υπάρχει ένα επίπεδο ευπρεπισμού στο σύνολο των περιοχών της Ξάνθης.

Η ενίσχυση της υπηρεσίας με 20 άτομα το επόμενο διάστημα με συμβάσεις 8 μηνών, όπως μας είπε, του δίνουν τη δυνατότητα να ελπίζει για μια καλύτερη εικόνα στο μέλλον, ενώ το πλύσιμο των κάδων ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες είναι επιβεβλημένη και ήδη ξεκίνησε και πραγματοποιείτε σταδιακά από περιοχή σε περιοχή. Όσο αφορά τους κάδους που βρίσκονται στην Παλιά Ξάνθη, αυτοί συγκεντρώνονται σε άλλο σημείο που μπορεί να πραγματοποιηθεί το πλύσιμο και αμέσως επιστρέφονται στις θέσεις τους.

Κατά την περίοδο των γιορτών Παλιάς Ξάνθης ο Τάσος Θεοδωρίδης δήλωσε στο Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης, ότι υπάρχει η ανάλογη πρόβλεψη και όλοι θα μπορούμε να νιώθουμε άνετα μπροστά στους ανθρώπους που φιλοξενούμε και σε όλους αυτούς τους επισκέπτες που θα έρθουν να απολαύσουν τα πλακόστρωτα σοκάκια της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης αξιοποιώντας τις τελευταίες ημέρες των θερινών διακοπών.

Ακούστε τον Τάσο Θεοδωρίδη.

 

Anastasios Theodoridis 13 08 2013 by Radio899 on Mixcloud

 
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά