Δήμητρα Πυργελή: Σας ευχαριστώ για όλα//Σε 10 ημέρες θα ανοίξουμε και πάλι, με χαμόγελο και αισιοδοξία

Ευχές για γρήγορη επάνοδο στέλνει ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Δήμου Ξάνθης «Όμορφη Πόλη 89,9» στη Δήμητρα Πυργελή, για μεγάλο διάστημα στέλεχος του ραδιοφώνου, ενεργή στον χώρο του πολιτισμού, με μεγάλη διάδραση με τα παιδιά και πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη.

 

Στο Βιβλιοπωλείο «ΠΥΡΓΕΛΗ», εκδηλώθηκε πυρκαγιά το βράδυ της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, ενώ ήταν κλειστό και η ζημιά που προκλήθηκε μεγάλη.

 

Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έγκαιρα κατέσβησε τη φωτιά.

 

Η Δήμητρα Πυργελή,  με ανάρτησή της, μιλά με αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα και στα μάτια μας έρχεται η εικόνα του χαμογελαστού προσώπου της. Όλα θα ξεπεραστούν και σε 10 ημέρες, όπως η ίδια δηλώνει, το βιβλιοπωλείο θα ανοίξει και πάλι….

 

Η ανάρτηση:

 

Το βιβλιοπωλείο μας εχθές πήρε φωτιά.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το πυροσβεστικό σώμα όχι μόνο για την άμεση παρέμβαση αλλά και για την ανθρώπινη προσέγγιση του.

 

Η γειτονιά , οι φίλοι γιατί φίλοι είναι και όχι πελάτες και τα μικρά παιδιά από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα σε μένα και στην οικογένεια μου !

 

Αισθάνομαι την ανάγκη καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμπαράσταση, αλλά και για την αγάπη που μας δείχνετε.

 

Όπως λέει ο σοφός λαός σηκώνουμε μανίκια και κοιτάμε μπροστά όλοι μαζί και ευελπιστούμε σε 10 μέρες να μπορούμε να ανταμώσουμε ξανά @pirgeli_applebooks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά